Zelf organiseren of Wedding Assistant….?
06 aug 2015

Zelf organiseren of Wedding Assistant….?

Je gaat trouwen, spannend! Niet alleen de dag zelf is erg spannend, maar zeker ook de dagen dan wel maanden ervoor. Je bruiloft goed organiseren is veel meer dan dat we ons allemaal kunnen voorstellen. Je moet de locatie kiezen: binnen of buiten? Wat als het gaat regenen? Tafel indeling, decoratie, vervoer, ceremonie, diner enz.…. Pff, te veel om over na te denken. Ooit nagedacht om een Wedding Assistant in te schakelen?

Een Wedding Assistant is niet helemaal hetzelfde als een Weddingplanner. De Weddingplanner neemt letterlijk al het werk van je over, wat voor jullie misschien helemaal niet nodig is en daardoor je bruiloft anders uit valt dan hoe jullie het hadden voorgesteld. Een Wedding Assistant is daarentegen zoals de naam al zegt iemand die jullie assisteert in de voorbereidingen en de dag zelf. Trouwen doe je niet elke dag, een goede Wedding Assistant heeft hier uiteraard dagelijks mee te maken. Jouw Wedding Assistant kent de beste locaties, 100% gecheckt zijn en geruime ervaring mee is, waarvan hij of zij zeker is dat alles naar wens verloopt.

Sommige denken dat een Wedding Assistant alleen voor vermogende mensen zijn, niks is minder waar. Het is altijd handig om een iemand in te schakelen die de nodige ervaring heeft, hij of zij heeft altijd handige tips en zorgt er voor dat jullie de belangrijkste details niet over het hoofd zien.

Een Wedding Assistant is helemaal een must als je in het buitenland gaat trouwen, zitten jullie te denken aan bijvoorbeeld Ibiza of Mallorca dan is Wedding International het bedrijf die u hierin kan assisteren. Liever een ander land of eiland er zijn tal van bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Let wel goed op dat het een bedrijf is die gespecialiseerd is op bepaalde locaties en samenwerking heeft met partners zoals een fotograaf, trouwambtenaar, bandjes/dj. Een Wedding Assistant kan je dag maken of breken. Wat ons betreft zeker een aanrader, zijn kennis en ervaring maken jouw dag onvergetelijk!

Reacties

reacties


Aleksandra Buczkowska