Werkwijze


Wij houden het graag persoonlijk…


VRAAG EEN OFFERTE AAN

De speciaalste dag uit je leven is bij ons in goede handen, met je eigen Wedding Assistent en vaste Nederlandse partners zoals foto en videograaf als de trouwambtenaar maakt ons uniek op het gebied van trouwen in het buitenland.

Trouwen is emotie, wij begrijpen als geen ander dat het de speciaalste dag van jullie leven wordt.

Trouwen op het strand in Spanje

Wedding International hanteert een zeer persoonlijke werkwijze.


Trouwen op het strand in Spanje

Zodra het eerste contact is gelegd door middel van email, telefonisch contact of een bezoek aan onze stand op de landelijke Love & Marriage beurzen krijgen jullie een eigen Wedding Assistent.

Uw Wedding Assistent denkt graag mee in het voortraject op het gebied van al jullie wensen met het daarbij horende budget om zo tot een offerte te komen die daarbij aansluit.

Dit komt tot stand doormiddel van een persoonlijk gesprek wat ook bij jullie thuis mogelijk is. Deze service is bij ons geheel kosteloos omdat wij overtuigd zijn van ons unieke concept en uiteraard onze scherpe prijzen en hoogstaande kwaliteiten.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Ook voor onze vaste Nederlandse partners waar wij geruime tijd mee samenwerken, zoals de professionele video en fotograaf als de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand hanteren wij dezelfde werkwijze.

Tevens hebben wij hier speciale prijsafspraken mee waardoor wij altijd een stuk scherper zullen zijn als dat jullie dit zelf zouden regelen en natuurlijk weten wij wat je van onze partners mag verwachten.

Als jullie ervoor kiezen om de mooiste dag door ons te laten verzorgen zijn zowel jullie Wedding Assistent als onze partners waarmee u immers de klik mee heeft aanwezig op Mallorca, om alles voor jullie tot in de puntjes te verzorgen op de bruiloft.

Door deze persoonlijke werkwijze wat ons uniek maakt op het gebied van trouwen in het buitenland, worden eventuele communicatiefouten tot het minimum beperkt en weten jullie exact wat je mag verwachten van jullie contactpersoon als onze partners.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht