Wedding Villa


Romantische Toplocatie met een luxe ”Once in a lifetime experience”


BEKIJK FOTO’S VAN DEZE LOCATIE

Een intieme en romantische Luxe Hotel Villa aan een sfeervolle plezierhaven met tal van bootjes. Deze locatie is van alle gemakken voorzien, van luxe overnachting voor het bruidspaar als het voorbereiden op de hotelkamer voor de grote dag. Van elkaar het ”Ja” woord geven op het (dak)terras met een geweldig uitzicht over zee, aansluitend toasten met overheerlijke zelf samen te stellen hapjes en hetzelfde prachtige uitzicht. Tot aan een overheerlijke (minimale) culinair 4-gangen menu in je eigen vleugel van het restaurant wat zorgt voor de nodige privacy en indien gewenst aansluitend een knalfeest met je eigen Nederlandse DJ in je eigen prive club of gewoon lekker natafelen met een drankje. Niets is te gek op deze mooie als even praktische toplocatie wordt het zeker een echte once in a life time experience!

11. Restaurant

Waarom Wedding International?


DSC01221

De speciaalste dag uit je leven is bij ons in goede handen, met je eigen Wedding Assistant en vaste Nederlandse partners zoals foto, videograaf als de trouwambtenaar maakt ons uniek op het gebied van trouwen in het buitenland.

Wedding International hanteert een zeer persoonlijke werkwijze.
Zodra het eerste contact is gelegd door middel van email, telefonisch contact of een bezoek aan onze stand op de landelijke Love & Marriage beurzen krijgen jullie een eigen Wedding Assistant. Tevens hebben onze toekomstige bruidsparen persoonlijk contact met onze Nederlandse partners in Nederland. Dit geeft net dat stukje extra zekerheid op je bruiloft in het buitenland.

Verder werken wij alleen met de best gewaardeerde bedrijven op Mallorca deze vele kwaliteiten in huis hebben om de bruiloft perfect te laten verlopen. Gezien wij met vaste locaties werken weten wij exact per locatie wat er mogelijk is zonder verassingen.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Uw Wedding Assistant denkt graag mee in het voortraject op het gebied van al jullie wensen met het daarbij horende budget om zo tot een offerte te komen die daarbij aansluit. Dit komt tot stand doormiddel van een persoonlijk gesprek wat ook bij jullie thuis mogelijk is. Deze service is bij ons geheel kosteloos omdat wij overtuigd zijn van ons unieke concept en uiteraard onze scherpe prijzen en hoogstaande kwaliteiten.

Door deze persoonlijke werkwijze wat ons uniek maakt op het gebied van trouwen in het buitenland, worden eventuele communicatiefouten tot het minimum beperkt en weten jullie exact wat je mag verwachten van jullie contactpersoon als onze partners.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht