Weddingplanner Spanje


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Een huwelijk in Spanje is iets waar veel Nederlandse stellen van dromen en om dit te organiseren kun je de hulp van een weddingplanner gespecialiseerd in Spanje vast goed gebruiken. Het is namelijk zeker niet onmogelijk om in Spanje te trouwen, maar elk land heeft andere regels en dat weet een weddingplanner Spanje als geen ander.

En waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als er iemand tot je beschikking staat die hier zijn of haar beroep van heeft gemaakt. Wij hebben al talrijke trouwerijen in Spanje georganiseerd en zijn daar nog nooit teleurgesteld. Spanje is een schitterend land met, zoals beneden zal blijken, specifieke voorwaarden maar o, zo veel mogelijkheden.

Trouwen op het strand in Spanje

Wat kan een weddingplanner Spanje voor je betekenen?


Trouwen op het strand in Spanje

Allereerst de formaliteiten. Een weddingplanner kan je exact uitleggen wat de mogelijkheden zijn, want om wettelijk te trouwen in Spanje moet één van jullie de Spaanse nationaliteit hebben of minstens 2 jaar in Spanje hebben gewoond.

Ook als één van jullie Rooms Katholiek zijn mag je in Spanje trouwen. Zijn jullie beide niet Spaans, wonen jullie beide niet in Spanje en zijn jullie beide niet Rooms Katholiek, dan is de kans dus klein dat je wettelijk in Spanje kunt trouwen. 

• Een ceremoniële bruiloft in Spanje: voldoen jullie niet aan de voorwaarden om wettelijk te mogen trouwen in Spanje, dan kan de weddingplanner in Spanje een ceremoniële bruiloft voor jullie organiseren. Jullie zeggen dan het ja-woord in Nederland, maar het feest vindt plaats in Spanje.

Dit heeft als voordeel dat jullie niet te maken krijgen met buitenlandse documentatie en dat jullie geen fortuin hoeven uitgeven aan officiële vertalingen en apostilles. Op deze manier houd je het administratieve gedeelte simpel en kun je toch een knallend feest organiseren.

Voor een wettelijke bruiloft in Spanje zal je een aantal documenten aan moeten leveren. Natuurlijk moeten jullie je identiteitsbewijs kunnen laten zien en een uittreksel uit het geboorteregister.

Daarnaast heeft de Spaanse gemeente een verklaring van huwelijkse staat nodig, een huwelijksaankondiging en het verzoekschrift van het huwelijk. Indien mogelijk moeten dit internationale versies zijn van de documenten.

Als laatste moet één van jullie kunnen bewijzen dat je ingeschreven staat bij een Spaanse gemeente of dat je een Spaanse verblijfsvergunning hebt. Uiteraard kan een goede weddingplanner Spanje, zoals wij, je hier uitgebreid bij helpen en advies over geven.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wij organiseren je Spaanse bruiloft voor je

Als jullie alle formaliteiten kunnen regelen en als jullie weten dat de documentatie en alle papieren in orde zijn, dan kunnen we beginnen met het organiseren van jullie bruiloft.

Het goede nieuws is dat Spanje nog steeds relatief goedkoop is, ook vergeleken bij Nederland. Dat betekent dus dat jouw Spaanse bruiloft soms goedkoper kan zijn dan een Nederlandse bruiloft.

Ibiza is hierop een uitzondering, want op dat eiland is alles duurder, maar op het Spaanse vasteland kun je nog prijzen vinden die lager liggen dan in vele andere landen in Europa.

En langs de Costa Blanca is de concurrentie tussen hotels, restaurants en andere locaties zo groot dat de prijzen daar ook laag zijn. Dit betekent dat we de mogelijkheid hebben jouw bruiloft zo duur en zo goedkoop kunnen maken als je zelf wilt.

Al met al zijn er toch best veel zaken waarmee je rekening moet houden, om maar niet te spreken over andere organisatorische punten, zoals de fotograaf, de catering, de aankleding van de zaal en de vertaler bij de ceremonie.

Tegelijkertijd heb je in Spanje ook een overvloed aan mogelijkheden, voor elk budget en voor ieders wens. Daarom houden wij ervan om huwelijken in Spanje te organiseren. Neem contact met ons op en wij kunnen jullie en jullie gasten een onvergetelijke tijd organiseren in het mooie, romantische en warme Spanje.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht