Weddingplanner IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen op Ibiza, aan de zee, met de voeten in het zand, terwijl de zon door de palmbomen schijnt. Wie wil zo niet het ja-woord geven aan de liefde van zijn of haar leven?

Iedereen droomt er wel een keer van om op zo’n waanzinnige droomlocatie te trouwen! Maar het is zo ver weg en ik ken daar niemand?! Hoe moet ik dat dan regelen?

Wedding International is gespecialiseerd in het verwezenlijken van jouw droom en hierbij kunnen wij vanaf begin tot eind aan jouw zijde staan! Onze kracht is de samenkomst van creativiteit, perfectionisme en organisatie.

Ons team verzorgt alles tot in de puntjes. Wij besteden in vergelijking met andere internationale planners, niets uit aan lokale weddingplanners of fotografen.

Je werkt in Nederland meteen samen met een creatief en enthousiast team, inclusief DJ en cameraman, dat ook aan jouw zijde zal staan tijdens jouw bruiloft. Wij zijn dan ook expert op het gebied van trouwerijen op de Spaanse eilanden en kennen de mooiste plekjes op Ibiza!

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunt u van ons verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Om ervoor te zorgen dat elke wens van jouw droomhuwelijk in vervulling wordt gebracht, zul je na het eerste contact een eigen wedding assistent krijgen, die ervoor gaat zorgen dat jouw wensen op de best mogelijke manier worden uitgevoerd!

Zo weet jij zeker dat er goed met je wordt meegedacht en dat jouw bruiloft alle aandacht krijgt die het verdient! Tijdens een eerste gesprek zal dan ook helemaal in het teken staan van jouw visie en jouw droom.

Hoe zie jij de bruiloft voor je en welke kleuren wil je gebruiken? Misschien heb je wel bijzondere wensen wat betreft muziek of een specifieke band. Zodra dit duidelijk is gaat jouw persoonlijke wedding assistent aan het werk om alles tot in de puntjes voor jou te regelen.

Ons team staat bekend als creatief, innovatief en ook heel gezellig! Onze missie is om voor elk budget een perfecte oplossing te vinden, zodat jouw droombruiloft precies zo is als dat jij jezelf voor hebt gesteld!Wat kan ik verwachten van Wedding International?

De speciaalste dag van je leven is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor volledige ontzorging en dat alles op Ibiza voor jou klaarstaat. Oh en wij regelen ook de vliegtickets voor jou en je genodigden, zodat je allemaal op het juiste moment aankomt op het prachtige Ibiza!

Wij staan bekend om ons persoonlijke contact en dat alles keurig en in het Nederlands zal gebeuren. Wij garanderen dat we alleen met de best aangeschreven bedrijven op Ibiza werken, om kwaliteit en de perfecte uitvoering te garanderen aan jou als bruid of bruidegom!

In de eerste fase denkt de Wedding Assistent graag met je mee, zodat alle wensen en mogelijkheden besproken worden en wij er zeker van zijn dat wij jou precies kunnen geven wat jij zoekt.

Dit hele voortraject is bij ons geheel kosteloos, omdat wij geloven in scherpe prijzen en hoogstaande kwaliteit en service! Zo zorgen wij dan trouwen op Ibiza voor iedereen is die durft te dromen!

Ook tijdens de bruiloft zullen wij de dag helemaal begeleiden, zodat alles tot in de puntjes geregeld is en soepel verloopt. Zo zullen onze cameraman en de DJ er de hele avond bij zijn!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht