Weddingplanner IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u op zoek naar een weddingplanner voor een bruiloft op Ibiza? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. De weddingplanners van Wedding International staan voor u klaar en zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften op Ibiza en Mallorca.

Uw eigen bruiloft op Ibiza organiseren kan zeker wat moeilijkheden met zich meebrengen. Vooral wanneer u het eiland niet zo goed kent en niet de tijd hebt om het eiland te verkennen, dan is het verstandig dat u in contact komt met mensen die het eiland kennen en de mooiste plekjes kennen om te trouwen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunt u van ons verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De weddingplanners van Wedding International plannen en organiseren uw bruiloft gewoon vanuit Nederland. In een persoonlijk gesprek bespreken we al uw eisen en wensen en zal vanuit hieruit een concept bruiloft uitgewerkt worden.

Aan het concept zal een eerste globale begroting en planning gehangen en na een akkoord kunnen we uw bruiloft gaan organiseren. U kunt uit verschillende locaties op Ibiza kiezen waar u kunt trouwen. U kunt deze locaties bekijken onder het kopje “locaties”.Neem contact op voor een Weddingplanner Ibiza

Zou u graag willen weten wat de kosten voor een bruiloft op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht