Wat moet je doen als je wil trouwen in SpanjeVRAAG EEN OFFERTE AAN

Als je plannen hebt om in Spanje en meer specifiek op Ibiza of Mallorca te gaan trouwen, dan doe je bij voorkeur zaken met ons.

Wij ontzorgen je op alle vlakken en werken met Nederlandse partners, waardoor je de mooiste dag van je leven gewoon in eigen land kunt voorbereiden.

Je werkt namelijk samen met een Nederlandse wedding assistent, net als met een Nederlandse trouwambtenaar, een Nederlandse DJ en een videograaf uit eigen land. Dat is wel zo prettig natuurlijk.

Wat je moet doen als je wilt trouwen in Spanje? Contact met onze organisatie leggen dus. Wij nemen alles wat bij een huwelijk op Ibiza of Mallorca komt kijken graag voor onze rekening.

Wij zorgen ervoor dat je huwelijksdag ook daadwerkelijk die ‘once in al lifetime’ ervaring wordt, zonder dat jij zelf ook maar enige stress zult ervaren. Laat je dus ontzorgen als je plannen hebt om te gaan trouwen in Spanje.

Trouwen op het strand in Spanje

Wat kan een weddingplanner Spanje voor je betekenen?


Trouwen op het strand in Spanje

Wat je moet doen als je wilt trouwen in Spanje, is in eigen land je huwelijksdag doorspreken met Nederlandse partners. Is zorgen dat je een mooie jurk of mooi kostuum hebt.

Verder niet zo heel veel, want wij doen gewoon de rest voor je. Wij zorgen voor een adembenemende locatie met overheerlijk eten en drinken. Wij zorgen voor rust, romantiek en privacy en bieden de meest adembenemende locaties om huwelijksfoto’s te maken.

De weersomstandigheden zijn overigens een goede reden om in het zonnige Spanje te gaan trouwen. In Spanje heb je 300 zondagen per jaar, in Nederland daarentegen kun je nogal eens verrast worden door een regenbuitje.

Bovendien bieden we je de kans om langer te blijven en zo je huwelijksreis te koppelen aan de mooiste dag van je leven. Genieten jullie nog heerlijk van zon, zee en strand als de gasten al lang en breed weer in eigen land zijn. Wat ene heerlijk vooruitzicht!


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vraag een gratis persoonlijk gesprek aan

De regels en zeker ook de kosten vormen geen enkel beletsel om in Spanje te gaan trouwen. Sterker nog, vaak ben je per saldo zelfs goedkoper uit als je gaat trouwen op Ibiza of Mallorca.

Zo nodig je aanzienlijk minder gasten uit en dat bespaart je al kosten, zoals de gasten bovendien de reiskosten zelf voor hun rekening nemen.

Trouwen in Spanje is bovendien goedkoper dan in Nederland, waardoor het sluiten van een huwelijk in Spanje helemaal niet duurder hoeft uit te vallen dan een plechtigheid in eigen land. Integendeel zelfs.

Een eigen wedding assistent, complete ontzorging en de zekerheid dat je op de mooiste locaties het jawoord gaat geven. Unieke locaties om foto’s te maken en overheerlijk eten en drinken.

Wil je een romantische en intieme sfeer creëren? Laat ook dat maar aan ons over.  Want wij ontzorgen je op alle vlakken en maken je droom werkelijkheid.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht