Zoekt een antwoord op de vraag; Wat kost trouwen op Ibiza? Stop dan met zoeken 😉 want je bent op de juiste pagina terecht gekomen. Wij zijn namelijk Wedding Assistants die gespecialiseerd zijn in het organiseren van bruiloften op Ibiza.

Wij begrijpen dat je eigen bruiloft organiseren op Ibiza veel tijd in beslag neemt en hoe kom je achter de mooiste en kwalitatief hoogstaand e locaties op Ibiza?

Onze Wedding Assistants kennen het hele eiland van binnen en buiten en hebben speciaal voor jullie de mooiste plekjes geselecteerd waar je kunt trouwen op Ibiza.

Uiteraard hebben wij de veel ervaring met deze locaties en weten wat de voor en eventuele nadelen zijn afhankelijk van jullie wensen.

Trouwen in het buitenland reisbureau


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Onze Wedding Assistants plannen uw bruiloft op Ibiza vanuit Nederland. In een persoonlijke gesprek bespreken we samen al jullie wensen en eisen en vanuit hier zal er een maatwerkofferte worden uitgebracht. 

Aan de offerte akkoord is zullen we jullie bruiloft op Ibiza gaan organiseren!

2 a 3 maanden voor de bruiloft krijgen jullie een complete uitgewerkte overeenkomst waar alles tot in de puntjes instaat om niets aan het toeval over te laten zodat jullie een onbezorgde bruiloft hebben op Ibiza.Neem contact met ons op voor uw bruiloft plannen op Ibiza

Zou je graag willen weten wat de kosten voor een bruiloft op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en helpen graag verder. Daarnaast mag je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de exacte kosten.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht