Wat kost een bruiloft op Ibiza?VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je weten hoe duur een bruiloft op Ibiza is? Zou je graag de meest actuele kosten voor een bruiloft op Ibiza willen weten? Dan kun je stoppen met zoeken, want je bent op de juiste website terecht gekomen. Onze Wedding Assistants kunnen namelijk jouw bruiloft op Ibiza voor een zeer scherpe prijs organiseren.

Een bruiloft op Ibiza is een stuk goedkoper dan je in de eerste instantie zal denken. Daarnaast is Ibiza natuurlijk dé perfecte locatie voor een bruiloft. De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij, je partner en de gasten de dag van jullie leven hebben.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Trouwen op Ibiza is natuurlijk echt genieten, maar het is wel verstandig om met een aantal factoren rekening te houden. Het is noodzakelijk om in Nederland rechtsgeldig te krijgen. Hiervoor zul je voor de Nederlandse wet bij het gemeentehuis je handtekening moeten zetten samen met je partner en de getuigen. In de meeste gevallen kan dit kosteloos op maandag of dinsdagochtend, maar dit kan per gemeente verschillen.

Door in Nederland in de ondertrouw te gaan, kun je op Ibiza een ceremoniële bruiloft vieren die dan voltrokken kan worden door een goede vriend of familielid. Ook kun je er voor kiezen om eigen trouwambtenaar mee te nemen of gebruikmaken van onze Nederlands sprekende trouwambtenaar van Wedding International.Neem vandaag nog contact met ons op.

Indien je op Ibiza wilt trouwen, dan is het verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Laat daarom vandaag nog je gegevens achter en wij laten je droom uitkomen door het organiseren van jullie bruiloft op Ibiza.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht