Waar trouwen in het buitenland?VRAAG EEN OFFERTE AAN

Waar trouwen in het buitenland? Het is een vraag die vele bruidsparen zich afvragen. Er zijn steeds meer bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft in het buitenland te vieren en dat is niet zo gek natuurlijk.

Want waarom zou je in het druilerige Nederland willen trouwen, wanneer je in het zonovergoten Ibiza of Mallorca kunt trouwen op maar 2 uur vliegen afstand? Het trouwen in het buitenland is dan ook vaak een huwelijksplechtigheid en huwelijksreis gecombineerd. En dit kunt u allemaal door Wedding International laten plannen.

Maar jullie zullen zelf ook het een en ander moeten gaan regelen. Je zult hiervoor contact moeten opnemen met je gemeente om het wettelijk gedeelte in Nederland te regelen en het ceremoniële gedeelte vind plaat in het buitenland.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Ceremoniële bruiloft in Spanje


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Maar veel bruidsparen kiezen er toch voor om alleen ceremoniële bruiloft in het buitenland te houden. Zo hoef je geen documenten te ondertekenen of andere dingen te regelen, maar alles kan door Wedding International geregeld worden.

De Wedding Assistants van Wedding International regelen alles van het plannen van je bruiloft op Ibiza of Mallorca van vervoer tot aan de fotograaf op de dag zelf. Daarnaast zal er ook op de dag zelf een Wedding Assistant aanwezig zijn.Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat wij precies voor jullie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen jullie graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor jullie kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht