Vroeg of laat komen alle dromen uit
15 sep 2020

Vroeg of laat komen alle dromen uit

Het zijn bizarre tijden ook voor Wedding International gezien wij alleen bruiloften in Spanje op Ibiza & Mallorca organiseren.

Wij willen bruidsparen een geweldige en een echte ‘once in a life time’ geven zonder restricties van mondkapjes dan wel afstand houden, maar ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid dat mensen ziek kunnen worden of nog erger, is niet waar wij aan willen bijdragen.

Toch willen toekomstige bruidsparen hun droom laten uitkomen en de zekerheid hebben dat de bruiloft doorgaat of dat deze ooit gaat plaats vinden op een van onze betoverende plekken. Deze droom laten wij hoe dan ook uitkomen en daarom is het zeker mogelijk om dit alvast met ons te plannen en te genieten van de voorpret.

Mocht de desbetreffende datum niet haalbaar zijn zullen wij hem net zo lang verplaatsten totdat jullie droom is uitgekomen en uiteraard bent u bij ons je (aan)betaling niet kwijt bij verplaatsing om deze reden.

Je leest en hoort de meest hartverscheurende verhalen dat bruidsparen hun geld kwijt zijn dit is bij ons dus niet het geval en ook onze bruidsparen van 2020 die dus helaas niet door konden gaan worden gewoon verplaatst.

Dreams come true… daar zorgen wij persoonlijk voor!

Reacties

reacties


Kevin Bleumink