Trouwlocaties Spanje


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Als je op zoek bent naar een land met schitterende trouwlocaties, dan staat Spanje toch zeker aan de top van de lijst. Dit land is veelzijdig en je kunt trouwen aan het strand, in de bergen en in een schitterende oude stad.

Spanje is romantisch, het eten is heerlijk, het weer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Er zullen waarschijnlijk weinig gasten zijn die nee zeggen tegen jouw bruiloft, want Spanje is vanuit Nederland nog erg gemakkelijk te bereiken voor relatief weinig geld.

Spanje is dus een perfecte keuze voor jullie bruiloft en wij kunnen je helpen deze te organiseren. Om je alvast een voorproefje te geven, nemen we je mee naar de beste trouwlocaties in Spanje.

Trouwen op het strand in Spanje

Spanje trouwlocaties: dit heb je nodig


Trouwen op het strand in Spanje

In verschillende landen heb je verschillende documentatie nodig om te trouwen. Deze documentatie moet je aanleveren aan de gemeente waarin je gaat trouwen. In Spanje moet één van jullie twee de Spaanse nationaliteit hebben of al twee jaar in Spanje wonen.

Anders kun je daar niet wettelijk trouwen. Het is ook goed als één van jullie twee (of allebei) Rooms-Katholiek zijn. Om deze reden kiezen veel mensen er daarom voor om alleen het ceremoniële huwelijk in Spanje te houden en het wettelijke huwelijk in Nederland. Wil je toch wettelijk trouwen in Spanje, dan heb je een aantal belangrijke documenten nodig.

Over het algemeen vragen ze dan om je paspoort of identiteitskaart, een internationale versie van het uittreksel van het geboorteregister, een verblijfsvergunning of inschrijving in de gemeente, een internationale versie van het verzoekschrift van het huwelijk, een verklaring van jullie huwelijkse staat en de huwelijksaankondiging.

Dit laatste document kun je krijgen bij de ambassade in Madrid. Alle documenten moeten naar het Spaans zijn vertaald en voorzien zijn van een apostille. Uiteraard kunnen wij je helpen bij het verzamelen van de documentatie die je nodig hebt, zodat je zeker weet dat je niet voor niets naar Spanje afreist.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Laat ons je huwelijk in Spanje plannen

Wij kunnen zowel ceremoniële huwelijken als wettelijke huwelijken in Spanje voor je plannen en welke optie je ook kiest, we zullen een boel druk van je weghouden.

Op onze website kun je ongetwijfeld een locatie vinden waar jij en je partner elkaar het ja-woord willen geven. Spanje blijft één van de meest romantische landen in Europa en het is dan ook geen wonder dat steeds meer Nederlanders het als trouwlocatie aanwijzen.

Het grote voordeel is natuurlijk dat familie en vrienden dan geen rib uit hun lijf hoeven te betalen om deze mooie dag met jullie te kunnen vieren. Waarschijnlijk grijpen ze de kans op een reisje en het ontdekken van een nieuwe streek of land maar al te graag aan.

Laat ons je huwelijk in Spanje plannen en je gasten zullen niet worden teleurgesteld. We bezorgen jullie een dag waar jullie je leven lang van kunnen blijven nagenieten.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht