Trouwlocaties ibizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Op zoek naar de mooiste trouwlocaties van Ibiza? Zou u graag op het strand willen trouwen langs de azuurblauwe zee of in de tuin van een adembenemende luxe villa? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Wedding international organiseert bruiloften op Ibiza en Mallorca.

Ibiza is een groot feesteiland waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Daarnaast is het feesteiland zeer populair om te gaan trouwen. Maar toch wordt het voor veel mensen al lastig door de afstand en daarom is het verstandig dat u op onze website terecht bent gekomen. Wedding International neemt u alles uit handen en organiseert de perfecte bruiloft op Ibiza.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Voordat u gaat trouwen op Ibiza is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal factoren. Zo zult u uiteraard een aantal documenten moeten hebben voordat u u echt op Ibiza kunt trouwen. U zult bijvoorbeeld een geboorteakte en een verklaring van uw burgerlijke staat nodig hebben.

Wanneer u deze documenten wilt ontvangen zult u contact op moeten nemen met de ambassade van Spanje. Deze kunnen u direct vertellen welke stappen u moet ondernemen om het huwelijk geldig te maken. U kunt er ook voor kiezen om van te voren in Nederland te trouwen voor de burgerlijke stand en later op Ibiza een ceremoniƫle bruiloft te houden.Neem contact op voor trouwlocaties Ibiza

Zou u graag willen weten wat de mogelijkheden voor een bruiloft op Ibiza zijn? Wij bieden vele verschillende trouwlocaties op Ibiza aan. Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht