Trouwerij IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Uw trouwerij op Ibiza? Trouwen langs de witte stranden van Ibiza in gezelschap van uw vrienden en familie? Stop dan met zoeken, want u bent zeker op de juiste website terecht gekomen.

Onze weddingplanners zorgen ervoor dat u uw droomhuwelijk op Ibiza kunt houden met uw vrienden en familie. Ibiza is hét grote feesteiland in Europa en voor veel mensen de perfecte plek om hun trouwerij te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zult u rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Indien je van plan bent om een trouwerij op Ibiza te plannen, is het verstandig om rekening te houden met een aantal zaken van te voren te regelen. Zo zul je een aantal documenten hebben om het huwelijk te kunnen voltrekken.

De documenten die je nodig hebt kun je verkrijgen door contact op te nemen met de ambassade van Spanje. Zij zullen je precies vertellen welke stappen je zult moeten ondernemen om het huwelijk geldig te verklaren op Ibiza. Uiteraard kun je het ook in Nederland regelen door in ondertrouw te gaan en de ceremoniële trouwerij op Ibiza te houden.Trouwerij op Ibiza? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wanneer u uw trouwerij op Ibiza wilt houden, dan is het verstandig dat u contact op neemt met onze weddingplanners. Dus waar wacht u nog op? Laat uw gegevens achter en wij organiseren uw droomhuwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht