Trouwen vanuit het buitenlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Ja natuurlijk kun je trouwen vanuit het buitenland. Natuurlijk kun je kiezen voor een adembenemende locatie op Mallorca of Ibiza en is het zeer verstandig om je volledig te laten ontzorgen door onze ervaren medewerkers.

Trouwen in het buitenland is onvergetelijk, beslist niet duurder dan een huwelijk in eigen land én altijd zonnig.

Al jarenlang maken wij trouwen vanuit het buitenland mogelijk. Dat doen we op een zeer persoonlijke wijze. Zo werken wij niet met lokale partners, maar zitten onze partners gewoon in Nederland.

Dat betekent dat jij een Nederlandse wedding assistent krijgt en ook de DJ, de fotograaf, de trouwambtenaar en de videograaf komen uit Nederland. Dit maakt de voorbereiding op het huwelijk een stuk prettiger en vertrouwder.

En wees eerlijk, een enigszins vergelijkbare locatie als wij bieden op Ibiza en Mallorca vind je niet in eigen land. Bovendien schijnt daar altijd de zon, iets dat in eigen land nog maar afwachten is.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Melding voorgenomen huwelijk


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wij laten dromen waarheid worden

Onze persoonlijke service wordt alom geroemd. En dus ontzorgen we je op alle mogelijke vlakken. Trouwen is al spannend genoeg, trouwen in het buitenland al helemaal.

Daarom geeft het een vertrouwd gevoel dat je met een Nederlands team en gewoon in je eigen omgeving je huwelijk kunt voorbereiden.

Al jarenlang slagen wij erin om dromen waarheid te laten worden, zoals trouwen in het buitenland toch al de nodige voordelen biedt. De zon is daar slechts een van.

Trouwen vanuit het buitenland kan zelfs goedkoper zijn dan trouwen in eigen land. Ga maar na: in eigen land voel je steeds de morele plicht om heel veel mensen uit te nodigen, iets dat nu niet het geval is.

Omdat de reiskosten door de gasten zelf betaald worden, bespaar je heel behoorlijk op de kosten. Ook de prijzen liggen op een lager peil dan in Nederland en dus kan je bruiloft op Ibiza of Mallorca zelfs goedkoper uitvallen dan een huwelijk in eigen land.

Trouwen vanuit het buitenland biedt nog een voordeel: je plakt je huwelijksreis er meteen aan vast. Als de gasten weer vertrekken, genieten jullie nog even van al het moois dat Spanje te bieden heeft. We regelen het allemaal heel erg graag voor je.Laat je compleet ontzorgen door onze ervaren en professionele medewerkers

Waarom je juist met ons in zee moet gaan? Heel simpel, we bieden alleen de meest betoverende trouwlocaties en bieden je Nederlandse begeleiding.

We hebben een oplossing voor elk budget, we bieden je altijd prachtig weer en we geven je een ervaring die je de rest van je leven in het geheugen gegrift zal staan. We bieden je vooral ontzorging en medewerkers met ervaring.

Onze bruiloften kenmerken zich daarnaast door een romantische en intieme sfeer, terwijl je het om de prijs zeker ook niet hoeft te laten.

Trouwen vanuit het buitenland? Dat is nog niet zo’n gekke gedachte. Sterker nog, als je trouwplannen hebt dan neem je zo snel mogelijk contact met on sop.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht