Trouwen vanuit buitenlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen vanuit het buitenland? Dat is een meer dan goed idee, helemaal als je de bruiloft gewoon in eigen land voor kunt berieden en dus zonder stress toeleeft naar de mooiste dag van het jaar. Je overlegt in eigen land met de trouwambtenaar, krijgt in eigen land een wedding assistent zoals ook de DJ, de foto- en videograaf uit eigen land komen.

Dat maakt dat je gewoon in eigen land de mooiste dag van het leven kunt voorbereiden. Doen wij op Ibiza of op Mallorca de rest.

Trouwen vanuit het buitenland betekent trouwen onder perfecte en zomerse omstandigheden, iets dat in Nederland bepaald niet altijd het geval is. De locaties zijn adembenemend mooi en dat zal tot uiting komen in de meest mooie foto’s. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat daadwerkelijk de mooiste dag van het jaar te organiseren. Tot in de perfectie.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Trouwen vanuit het buitenland is zonder hulp niet eenvoudig


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Als geen ander weten we dat je verlangt naar een onbezorgde dag en naar die ‘once in a lifetime’ ervaring. Wij maken dat voor je in orde. We werken samen met zowel Nederlandse partners als dat we partners op Ibiza en Mallorca hebben. Ondertussen kun jij ontspannen in eigen land en met ondersteuning van je wedding planner kun je overleg plegen met de trouwambtenaar, de foto- en videograaf en de DJ.

Vaak vlieg je zelfs samen naar Ibiza of Mallorca en is al sprake van een mooi ingespeeld geheel. Uiteraard voldoen onze locaties aan alle eisen en bieden ze privacy en rust. Daarnaast zorgen we ervoor dat je alleen het beste eten en drinken voorgeschoteld krijgt. Ja, noem onze werkwijze maar transparant, want dat is ook de wijze waarop we ons ook willen profileren.

Veel mensen verkeren in de veronderstelling dat trouwen vanuit het buitenland een stuk duurder is dan wanneer je in eigen land gaat trouwen. Dat is een misvatting. De gasten, alleen die mensen die je er echt bij wilt hebben, nemen zelf hun reis voor hun rekening en omdat je alleen die gasten uitnodigt die je er echt bij wilt hebben valt goedkoper uit.

In eigen land voel je toch vaak de morele plicht iedereen die je kent uit te nodigen. Bovendien is trouwen op Ibiza en Mallorca in beginsel goedkoper dan huwen in eigen land. Met de hoge kosten valt het dus nogal mee. Sterker nog vaak ben je in het buitenland goedkoper uit.Zo kun je kiezen voor een extra lang bruidsarrangement of koppel je zelfs een huwelijksreis aan de trouwdag. Als de gasten al lang en breed weer onderweg zijn naar huis, geniet jij nog van alle moois dat Ibiza en Mallorca te bieden heeft.

We hebben een oplossing voor elk budget, bieden betoverende locaties en kunnen je compleet ontzorgen, zeker ook omdat we samenwerken met Nederlandse partners en je een eigen wedding assistant aanbieden. We bieden zowel romantische als intieme bruiloften op adembenemend mooie locaties. En dat dus voor relatief weinig geld.

Alleen op deze manier kunnen we er absoluut zeker van zijn dat de trouwdag helemaal naar wens is. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw trouwdag in het buitenland kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag hoe we je helpen bij het organiseren van je trouwdag.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht