Trouwen vanuit buitenlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je trouwen vanuit buitenland? Dit is zeker mogelijk en Wedding International organiseert deze bruiloften op de mooiste eilanden van Europa te weten de Ibiza en Mallorca organiseren. Trouwen vanuit het buitenland hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn.

Trouwen in het buitenland is veel meer dan alleen je trouwjurk inpakken, de zon tegemoet vliegen en elkaar het ja-woord geven. In het buitenlanden gelden er andere regels en daarnaast zal het huwelijk ook in Nederland erkend moeten worden.

Wat kost trouwen op Ibiza?

Welke stappen moet ik ondernemen?


Huwelijk vieren Ibiza

Neem gerust contact op met Wedding International en deze regelen alles wat je nodig hebt om jullie droombruiloft uit te laten komen.

Geheel zorgeloos genieten van de mooie momenten samen met familie en beste vrienden.Trouwen vanuit het buitenland hoe werkt dat?

Het makkelijkste is om in Nederland al voor de wet te trouwen op een maandag of dinsdag ochtend wat in veel gemeentes kosteloos is en bijvoorbeeld op Ibiza de ceremoniƫle bruiloft houden. Geen rompslomp en jullie kunnen gewoon trouwen in het eiland van jullie keuze.

Wedding International biedt je de mogelijkheid om te trouwen op Mallorca of Ibiza. Alles wordt tot in de puntjes geregeld voor jullie perfecte dag en heeft zelfs een Nederlandse trouwambtenaar in dienst. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht