Trouwen SpanjeVRAAG EEN OFFERTE AAN

Je kunt niet alleen in Nederland op talloze mooie plekken trouwen, maar ook in Spanje heb je de meeste prachtige plekken om te kunnen trouwen. Op het strand trouwen is natuurlijk erg romantisch en vooral als je dat op het eiland Mallorca of Ibiza kunt.

Wat kost trouwen op Ibiza?

Trouwen aan het strand op Mallorca of Ibiza


Huwelijk vieren Ibiza

Wedding International is gespecialiseerd in het trouwen op de eilanden Mallorca en Ibiza. Maar de meeste mensen denken dat je hiervoor een groot budget moet hebben, maar niets is minder waar. Ook met een kleiner budget kunnen wij jullie van dienst zijn.

Vergeet niet dat u in Nederland altijd rekening moet houden met het weer en dat heeft u op het eiland Mallorca natuurlijk geen last van. Hierdoor weet u zeker dat trouwen op strand altijd met mooi weer is met de personen om u heen die u op die dag wilt hebben.

Daarnaast is de sfeer van trouwen in het buitenland op het strand geweldig. Zo is trouwen op strand romantisch en erg ongedwongen. U kunt samen met uw partner van een mooie ondergaande zon genieten met elkaar en ‘s avonds de mooie dag met een gezellig strandfeest afsluiten.Trouwen in Spanje

Wilt u trouwen in Spanje? Dan is het verstandig dat u met ons contact opneemt. Zo hebben wij ruime ervaring in het organiseren van bruiloften in Spanje. Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Vul uw gegevens hieronder en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht