Trouwen SpanjeVRAAG EEN OFFERTE AAN

Het lijkt zo idyllisch en dat is het ook, trouwen in Spanje. De Spaanse zon, de Middellandse Zee, goudgele stranden glinsterend kilometerslang. Op slechts enkele uurtjes vliegafstand van Nederland.

Geen wonder dat het daarom ook een populaire vakantiebestemming bij veel mensen is. Maar aan trouwen in Spanje wordt heel vaak niet zo direct gedacht. Velen zijn van mening dat trouwen buiten Nederland niet voor hen is, buiten hun bereik. Niets is minder waar.

Trouwen in Spanje, een onbereikbare droom

Toch niet, alhoewel er nog steeds weinig mensen het ook daadwerkelijk doen. Er komt dan ook van alles bij kijken en dat allemaal in een ander land met andere gewoonten en een andere taal.

Terwijl het in Nederland al niet eenvoudig is om een bruiloft voor te bereiden, precies zoals je het wil. Natuurlijk, je kunt ervoor kiezen alles zelf te doen maar handiger en veelal ook voordeliger schakel je een expert in. Bij Wedding International hebben wij de ervaring en deskundigheid in huis om van trouwen in Spanje een unieke en memorabele gebeurtenis te maken.

Locatie, locatie, locatie

Het is in tal van situaties een belangrijke zo niet de belangrijkste factor. Ook als het gaat over trouwen. De plaats en de setting waar je elkaar het ja-woord geeft doet er in hoge mate toe. Immers, hoe graag we ook in Nederland wonen, in dat mooie paleis of die prachtige villa in Spanje, waar regen geen spelbreker is, wordt alles nét dat tikje specialer. Wij hebben dan ook de meest spectaculaire trouwlocaties in Spanje gevonden, waar trouwen a dream coming true is.

Een stukje paradijs op aarde

Bij Wedding International hebben we echte juweeltjes gevonden op de paradijselijke eilanden Mallorca en Ibiza. Gelegen in de Middellandse Zee, maken ze deel uit van de Balearen, een eilandengroep ten oosten van het Spaanse vasteland.

Het zijn beide populaire vakantiebestemmingen en niet zonder reden. Omgeven door azuurblauwe zee bezitten deze eilanden mooie uitgestrekte stranden en natuurrijke binnenlanden. Bovendien komen degenen die hiernaast een streepje cultuur willen, ook volop aan hun trekken.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Trouwen aan het strand op Mallorca of Ibiza


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Hey, we’re going to Ibiza

Het meest westelijke eiland van de Balearen, Ibiza ligt het dichtst bij het vasteland en was tot de jaren ‘60 eerder onbekend bij het grote publiek. Onbekend maakt echter niet onbemind want de laatste tientallen jaren hebben toeristen hun weg naar Ibiza wel gevonden. Niet verwonderlijk. Ibiza heeft van alles te bieden, van strand tot binnenland en van feesten tot rust.

De ene plek nog mooier dan de andere

Trouwen op Ibiza doe je bij Wedding International in één van de drie spectaculaire locaties. Op het strand in een hippe Beach Club met een cocktail in de hand wiegend op de tonen van de muziek die speciaal voor jou aan elkaar wordt gemixt.

Of in het binnenland in een schitterende, authentieke villa in typische Ibiza stijl, met daarbij een ruime tuin waar de ceremonie kan plaatsvinden en een uitnodigend zwembad voor verkoeling tussendoor.

Tenslotte krijg je bij ons de kans om zowel de ceremonie als het vervolg van je dag te laten plaats hebben op een spectaculaire rots met zicht op een van de meest adembenemende zonsondergangen ter wereld.

Kiezen: prachtig, prachtig of prachtig

De drie plaatsen op Ibiza kunnen al meetellen als het gaat over toplocaties voor een huwelijk. Maar ook op Mallorca hebben we dergelijke pareltjes gevonden. Aan jou de keuze. Immers, wat dacht je van een luxe Beach Club waar je intiem kan trouwen op een privé strand, toasten op je huwelijk met bubbels en ongedwongen kan feesten tot de zon opkomt? Klinkt goed, niet?

We hebben echter nog meer in petto. Zo kun je ook gaan voor een Luxe Hotel Villa, waar je “ja” zegt op het dakterras, geniet van hapjes, drankjes en diner op topniveau en je feest geeft in je eigen privé-club. Tenslotte kun je van je huwelijk niets minder dan een écht sprookje maken in een voormalig paleis, boordevol luxe, marmeren zuilen en grandeur.Laat ons je assisteren

Vind je de locatie kiezen al een hele opgave? Dat is het ook, maar bij Wedding International helpen we je met alle stappen naar de grote dag toe, dus ook met de keuze te maken die het beste bij jou past.

Alles doe je namelijk samen met je Wedding Assistant. In tegenstelling tot een Wedding Planner die letterlijk al het werk uit je handen neemt en zo misschien keuzes maakt die je zelf anders zou doen, doet een Assistant precies wat het woord zegt: assisteren.

Assisteren bij alle beslissingen die je moet nemen en de keuzes die je moet maken en dit zowel tijdens de hele voorbereiding als op de dag zelf.

Klaar en duidelijk

Wedding Internationaal stelt alles in het werk om van trouwen in Spanje een hoogtepunt te maken. Transparantie en persoonlijke touch dragen wij daarbij hoog in het vaandel.

We luisteren graag naar hoe jij het ziet en wat jouw wensen zijn. We geven je uitvoerige en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden en hebben samen met jou persoonlijk contact met alle partijen die een rol spelen om het optimaal te laten verlopen. Dit gebeurt allemaal in ons vertrouwde Nederland, in onze eigen taal en met Nederlandse partnerbedrijven. Heel persoonlijk en helder.

Kosten van trouwen in Spanje

We horen het je al denken: ‘wat kost dat allemaal, trouwen in Spanje?’ Vanzelfsprekend kost trouwen, of je dat nu in Nederland doet of in Spanje, hoe dan ook geld. Maar trouwen in Spanje hoeft niet noodzakelijk duurder te zijn. Zo nodig je meestal in het buitenland minder gasten uit, waardoor de kosten aanzienlijk verminderen.

Ook zijn veel zaken, zoals bijvoorbeeld eten en drinken, in Spanje vaak voordeliger. Door middel van onze bruidspakketten weet je bovendien precies van tevoren waar je aan toe bent. Daarbovenop helpt je Wedding Assistant bij het nemen van de beslissingen hierin.

We gaan ervoor

Ben je al gewonnen voor het idee om te trouwen in Spanje? Ben je al overtuigd dat ook jij je ultieme sprookje kan beleven? Bij Wedding International kijken we er naar uit om ook jou onvergetelijke dagen te bezorgen, waar je vele jaren later nog met een glimlach op kan terugkijken.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht