Trouwen op strand IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Zou je graag willen trouwen op het strand op Ibiza? En wil je dit doen in het gezelschap van al uw familie en vrienden. Je kunt dan stoppen met zoeken 😉 Wedding International is gespecialiseerd in het organiseren en plannen van bruiloften op Ibiza.

Wedding International is niet alleen gespecialiseerd in het organiseren van huwelijken op Ibiza, maar ook op het eiland Mallorca. Wij plannen en organiseren bruiloften op de mooiste locaties op Ibiza met het daarvoor beschikbare budget.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunt u van ons verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Onze Wedding Assistants plannen uw bruiloft op Ibiza vanuit Nederland. In een persoonlijke gesprek zullen samen jullie eisen en wensen bespreken en vanuit dit gesprek zal er een offerte op maat uitgebracht worden.

Als de offerte akkoord is zullen we jullie bruiloft op Ibiza gaan organiseren!

2 a 3 maanden voor de bruiloft krijgen jullie een complete uitgewerkte overeenkomst waar alles tot in de puntjes instaat om niets aan het toeval over te laten zodat jullie een onbezorgde bruiloft hebben op Ibiza.Neem contact met ons op voor trouwen op strand Ibiza

Zou je graag willen weten wat de kosten voor trouwen op strand Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en helpen heel graag

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht