Trouwen op Spaans eilandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen op Spaans eiland, is dat eigenlijk wel mogelijk als Nederlander? Ja, dat is het zeker! Zo is het mogelijk om in de zomer op een Spaans eiland te trouwen. Voor velen is Ibiza of Mallorca de perfecte plek om te trouwen en Wedding International kan ervoor zorgen dat je relatief goedkoop kunt trouwen op Ibiza of Mallorca

Veel mensen weten al dat een Spaans eiland zeer in trek is wat betreft trouwlocatie. Daarom denken veel mensen ook dat je diepe zakken moet hebben om op een Spaans eiland te kunnen trouwen. Niks is minder waar.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Eigenlijk niet heel veel, de Wedding Assistants van Wedding International regelen alles voor jullie. Indien je op een Spaans eiland wilt trouwen zou je wel rekening mee moeten houden dat het een ceremoniƫle bruiloft betreft. Je kan er voor kiezen om in Nederland in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar je woont voordat je op een Spaans eiland de ceremonie houdt.

Wij hebben een Nederlandse trouwambtenaar in dienst waarmee je in Nederland kennis kan maken en alles door kan nemen, deze is uiteraard ook op de dag zelf in het buitenland aanwezig is of je kiest ervoor om door een goede vriend of familielid in het echt te worden verbonden.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen erbij voor de Nederlandse wet en op een Spaans eiland het ceremoniƫle gedeelte van je bruiloft, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op een Spaans eiland ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Trouwen op een Spaans eiland low budget? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wanneer je je huwelijk op een Spaans eiland wilt houden, dan is het verstandig dat je contact op neemt met onze Wedding Assistents. Dus waar wacht je nog op? Laat je gegevens achter en Wedding International organiseert je droomhuwelijk op een Spaans eiland.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht