Trouwen op Mallorca


Laat uw dromen uitkomen


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen is een bijzondere aangelegenheid waar mensen vaak lange tijd naar uitkijken. Het is een droomdag die voor iedereen een onvergetelijk onderdeel van het leven vormt. Mensen besteden dan ook graag veel tijd aan de voorbereidingen, zodat elk onderdeel van de bruiloft goed geregeld is en als een perfecte puzzel in elkaar kan vallen op deze bijzondere dag.

Steeds vaker kiest men er echter voor om deze prachtige dag niet in Nederland te vieren, maar in een zonnig oord waar op een romantische locatie, onder de blauwe lucht het jawoord gegeven kan worden.

Omdat het moeilijk is om een dergelijke bruiloft in het buitenland zelf te regelen, is het dan ook mogelijk om gebruik te maken van een weddingplanner die dit voor jou kan regelen. Wil jij trouwen op Mallorca? Dan ben je bij Wedding International aan het juiste adres!

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

Niets is zo romantisch als trouwen dan op een zonnig strand, in een prachtige Mediterrane villa of in een luxury Palace aan het strand. De meeste mensen dromen dan ook van een dergelijke trouwlocatie.

Trouwen op Mallorca geeft je de mogelijkheid om op dit soort romantische droomlocatie te trouwen en op dit eiland heb je 300 dagen per jaar zon!

Daarnaast is Mallorca een prachtig eiland dat veel mogelijkheden biedt voor mensen, om bijvoorbeeld voor of na de bruiloft nog enkele dagen op het eiland te genieten van de prachtige natuur of heerlijke stranden.

Je persoonlijke weddingplanner Mallorca

Er zijn dus genoeg redenen om te trouwen op de prachtige locaties Mallorca. De vraag is bij de meeste mensen dan ook: hoe regel ik dat? Dit is waar Wedding International in het vizier komt!

Wij zijn een professionele weddingplanner die enkel actief is in de Spaanse eilanden. Wij hebben een brede kennis van het eiland en onderhouden vele connecties met DJ’s, cateraars, fotografen en natuurlijk de mooiste trouwlocaties op Mallorca.

Ons Nederlandstalige team, dat deels op Mallorca opereert, kan je dan ook zonder problemen helpen bij het samenstellen van de ceremonie het feest, de locatie en alle details die jij belangrijk vindt.

 

Hierbij kunnen we je adviseren en luisteren we goed naar jouw visie op de bruiloft. Zo zorgen we ervoor dat jouw bruiloft een droombruiloft wordt. Bij ons krijg je dan ook altijd een persoonlijke assistent die jou gedurende het hele proces begeleidt.

 

Zo houd jij altijd de controle over jouw bruiloft en zorgt ons team dat alle elementen op het juiste moment samenkomen!


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Onze romantische trouwlocaties op Mallorca

Wanneer je gaat trouwen wil je dit doen op een fantastische locatie die romantiek en liefde ademt. Daarom bieden wij de prachtigste locaties van Mallorca voor jouw bruiloft.

Zo kennen wij de prachtigste strandhuizen of plekjes op het strand, maar ook de mooiste Mediterrane villa’s met echte Spaanse tuinen, die een prachtig decor vormen voor een bruiloft op Mallorca. Trouw jij liever in een luxe paleis dat uitkijkt over de zee? Ook dat is mogelijk!

Tijdens ons eerste gesprek in Nederland, kijken we samen naar de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat je een goed beeld hebt van de mogelijkheden die Mallorca te bieden heeft.

Trouwen op Mallorca, wat zijn de kosten?

Voordat u gaat trouwen op Mallorca, zou u natuurlijk wel de kosten willen weten van een huwelijk in Spanje. Hieronder zit u een klein overzicht van de kosten van een bruiloft op het prachtige eiland Mallorca:

Speciaal Bruidspakket 2014 – 2015:

 • 25 Gasten € 6.990,-
 • 50 Gasten € 12.990,-
 • 75 Gasten € 19.990,-

Inhoud Bruidspakket:

 • Strand trouwceremonie op unieke locatie aan zee met een geweldig uitzicht
 • Receptie met drankje
 • Bruidsboeket
 • Huwelijksdiner (3-gangen menu naar keuze, incl onbeperkt drankjes)
 • Beachclub met Nederlandse Dj geheel naar eigen wens in te vullen (Live muziek mogelijk tegen meerprijs)
 • Nederlandse Wedding Assistent die het bruidsarrangement organiseert zowel in de voorbereiding als op de trouwdag zelf op Mallorca

Wilt u meer weten over trouwen op Mallorca of een andere locatie? Neem dan vandaag nog contact met ons. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Bericht