Trouwen op Mallorca


Trouwen op Mallorca


Laat uw dromen uitkomen


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u graag trouwen in Mallorca? Dan weet u al dat een bruiloft Spanje of huwelijk Spanje veel meer te bieden heeft dan alleen een standaard plechtigheid in een Nederlandse trouwzaal. Maar waarom zou u eigenlijk trouwen op Mallorca?

Een trouwceremonie en trouwen Mallorca is ontzettend bijzonder. Het heeft dan ook vele voordelen wanneer u deze afzet tegen een bruiloft in Nederland. U kunt namelijk trouwen onder begeleiding van een weddingplanner Spanje in een subtropisch klimaat. Zo kunt u naar wens de bruiloft geheel of gedeeltelijk buitenshuis organiseren.

beach chillout

Waarom Wedding International?


beach chillout

Trouwen op Mallorca, locaties waar u uit kunt kiezen

Trouwen in Mallorca heeft zo zijn voordelen, want zo kunt u bij ons uit meerdere romantische locaties kiezen waar u kunt gaan trouwen. Zo kunt u heerlijk op het strand trouwen of juist in een prachtige tuin van een mooie Spaanse villa. Wij luisteren graag naar u en onze weddingplanner Spanje staat altijd voor u klaar.

Met trouwen op Mallorca bent u verzekerd van 300 dagen per jaar volop zon en heeft u tussen april en oktober een stabiel klimaat. Met een bruiloft in Spanje waren uw gasten zich in een heuse vakantiesfeer met als afsluiter een fantastische dag van u en uw partner.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Trouwen op Mallorca, wat zijn de kosten?

Voordat u gaat trouwen op Mallorca, zou u natuurlijk wel de kosten willen weten van een huwelijk in Spanje. Hieronder zit u een klein overzicht van de kosten van een bruiloft op het prachtige eiland Mallorca:

Speciaal Bruidspakket 2014 – 2015:

  • 25 Gasten € 6.990,-
  • 50 Gasten € 12.990,-
  • 75 Gasten € 19.990,-

Inhoud Bruidspakket:

  • Strand trouwceremonie op unieke locatie aan zee met een geweldig uitzicht
  • Receptie met drankje
  • Bruidsboeket
  • Huwelijksdiner (3-gangen menu naar keuze, incl onbeperkt drankjes)
  • Beachclub met Nederlandse Dj geheel naar eigen wens in te vullen (Live muziek mogelijk tegen meerprijs)
  • Nederlandse Wedding Assistent die het bruidsarrangement organiseert zowel in de voorbereiding als op de trouwdag zelf op Mallorca

Wilt u meer weten over trouwen op Mallorca of een andere locatie? Neem dan vandaag nog contact met ons. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht