Trouwen op Mallorca met weinig budgetVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen op Mallorca met weinig budget? Dan is het verstandig dat je snel verder leest, want naast jouw huwelijksreis kun je ook op Mallorca trouwen! Veel mensen denken dat trouwen op Mallorca moeilijk is om te organiseren, maar Wedding International kan dit zeker mogelijk maken.

Daarnaast wordt er gedacht dat trouwen op Mallorca erg duur is, maar niets is minder waar. Het is namelijk echt mogelijk om met een relatief klein budget op Mallorca te trouwen.

Je weet waarschijnlijk allang dat Mallorca inmiddels uitgegroeid is tot een zeer populaire locatie om te trouwen. De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner je droombruiloft op Mallorca kunt vieren samen met je familie en vrienden.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunnen we voor je betekenen?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft op Mallorca vanuit Nederland en zijn tevens op de trouwdag aanwezig op het eiland. Wedding International werkt met vaste partners op het eiland waardoor alles soepel verloopt en hierdoor eventuele fouten tot het minimum worden beperkt.

De Wedding Assistant gaat altijd mee om de dag zelf te begeleiden. In Nederland hebben jullie samen een persoonlijk gesprek en worden alle wensen besproken en aan de hand van dit gesprek wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na jullie akkoord zal het organiseren van jullie huwelijk op Mallorca beginnen.Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Zou je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn bij trouwen op Mallorca? Neem dan vandaag nog contact met Wedding International op! Persoonlijke Wedding Assistant vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn en helpt je graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht