Trouwen op Mallorca kosten


Laat uw dromen uitkomen


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen op Mallorca is een droom voor vele mensen: met de voeten in het warme zand, een blauwe zee en een heerlijke zon. Steeds meer mensen nemen de stap en jagen deze prachtige dromen na.

Trouwen op Mallorca is echte iets waar mensen vaak tegen op kijken, omdat ze denken dat het vele malen duurder is dan trouwen in Nederland. Een andere zorg die mensen vaak hebben is hoe ze dit allemaal moeten gaan organiseren van zo’n afstand!

Dat is waar Wedding International in beeld komt! Met onze diepgaande kennis van Mallorca en een ons team van professionals, zorgen we ervoor dat jouw trouw dromen worden omgezet in een waar sprookje. Wellicht vraag jij je af wat zoiets dan moet gaan kosten. Want wat zijn de trouwen op Mallorca kosten?

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

Omdat veel mensen zich afvragen wat de kosten zouden zijn van een trouwen op Mallorca, hebben we een aantal arrangementen samengesteld.

Deze bruidsarrangementen zijn natuurlijk gemakkelijk te veranderen naar jullie wensen, zodat het een eigen touch krijgt. De prijzen van de arrangementen zijn dan ook indicaties en geen absolute prijzen.

Bruidsarrangement voor 20 gasten

Het eerste arrangement is een bruiloft met twintig gasten met een trouwceremonie op een unieke locatie, een receptie met drankjes, een prachtig bruidsboeket, een prachtig huwelijksdiner of BBQ met onbeperkt drankjes, een Nederlandse DJ en de organisatie van vliegtickets.

Dit hele arrangement wordt in overleg met jou samengesteld en georganiseerd. Eventuele aanpassingen zijn natuurlijk altijd mogelijk, zodat het een echte droombruiloft wordt. Voor een dergelijk arrangement met 20 gasten zul je rond de €7.990 betalen. Hierbij heb je dus een volledig bruiloft inclusief eten en onbeperkt drinken.

Bruidsarrangement voor 50 gasten

In sommige gevallen heb je niet genoeg aan twintig gasten en kom je misschien zelfs wel dichterbij de 50 gasten in de buurt. In die gevallen hebben we ook een mooi arrangement gemaakt om je een indicatie te geven van de kosten voor een dergelijke groep.

De trouwen op Mallorca kosten voor 50 gasten komt op €13.990 uit en hierbij heb je dezelfde elementen als hierboven werden beschreven. Het is dan ook een goed idee om een goed beeld te vormen van hoeveel gasten je uit wilt nodigen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we, gebaseerd op jouw budget, een gepast arrangement samenstellen.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Compleet 3-Daags arrangement

Wil jij jouw bruiloft op Mallorca nog onvergetelijker maken met twee overnachtingen voor het bruidspaar en de gasten en bijzonder vervoer? Dan hebben we bij Wedding International een prachtig arrangement voor twintig gasten.

Voor een arrangement dat je eerder al zag, inclusief receptie, diner, DJ, et cetera en met twee overnachtingen en vervoer voor twintig gasten betaal je bij ons maar €10.900!

Trouwen op Mallorca kosten op maat

Natuurlijk zijn arrangementen heel erg handig en leuk, maar wij zijn er ook voor mensen die een uitgebreid beeld hebben van hoe hun droombruiloft eruit moet gaan zien.

Daarom zullen we met ons team altijd een diepgaand gesprek met jullie voeren voordat we jouw bruiloft mogen gaan organiseren. Hierbij zorgen we ervoor dat we al jullie input en dromen meenemen en hier, in overleg, een prachtige bruiloft van kunnen maken die aansluit bij jullie dromen!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht