Trouwen op IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor veel mensen is het een droom: trouwen op Ibiza. Toch is het zeker mogelijk om deze droom te realiseren. Als jij en je partner trouwplannen hebben, is trouwen op Ibiza absoluut aan te raden.

Veel mensen geloven dat een sprookjesbruiloft alleen voorkomt in Hollywood-films, maar dit is zeker niet waar. Bij Wedding International zijn we in staat om een prachtige romantische en intieme trouwerij te organiseren.

Ibiza is een prachtige locatie om te trouwen, het weer is er meestal geweldig en het eiland staat daarnaast bekend om de indrukwekkende feesten en prachtige locaties. Bij Wedding International hebben we verschillende prachtige locaties op Ibiza. Wanneer wij jullie trouwerij moeten regelen, kun je er zeker van zijn dat de bruiloft geheel naar wens zal zijn.

ceremonie 5

Waarom Wedding International?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Veel mensen hebben het idee dat trouwen op Ibiza niet binnen hun bereik ligt. Zo zou het bijvoorbeeld te duur zijn om iedereen over te vliegen naar Ibiza. Trouwen op Ibiza hoeft echter absoluut niet per se duurder te zijn dan een trouwerij in Nederland.

Kijk maar eens naar de trouwarrangementen die wij aanbieden. Een andere reden om voor Wedding International te kiezen is het feit dat wij daadwerkelijk alles voor je verzorgen.

Bovendien krijg je bij ons een Nederlandse Wedding Assistant en ben je niet afhankelijk van lokale weddingplanners, fotografen en trouwambtenaren. Op deze manier hoef je niet bang te zijn voor miscommunicaties.

Zodra je voor Wedding International kiest, krijgen jij en je partner een Wedding Assistant toegewezen. Voor alles rondom jullie bruiloft kunnen jullie bij deze persoonlijke Wedding Assistant terecht.

Doordat er te allen tijde iemand voor jullie klaarstaat, kunnen jullie er zeker van zijn dat jullie bruiloft perfect geregeld wordt. Ondanks dat wij verschillende arrangementen aanbieden, zorgen wij ervoor dat iedere bruiloft uniek wordt.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

De perfecte trouwerij op Ibiza

Bij Wedding International zorgen we ervoor dat jij en je partner de perfecte bruiloft krijgen. Waarschijnlijk droom jij al vele jaren van een prachtige bruiloft in een warm land. De sprookjesbruiloften die je in Hollywoord-films ziet, zijn zeker niet onrealistisch.

Ook jij kunt een vergelijkbare bruiloft laten organiseren. Als jij kiest voor trouwen op Ibiza en de hulp van Wedding International inschakelt, zorgen wij ervoor dat dit ook echt de mooiste dag van je leven wordt.

Een trouwerij op Ibiza is een once in a lifetime experience. Zijn jullie van plan om in het bijzijn van jullie vrienden en familie te trouwen op Ibiza? Dan is het aan te raden om contact met ons op te nemen.

Vervolgens gaan wij graag voor je aan de slag. Wij bespreken uitvoerig met jou en je partner hoe jullie droombruiloft eruit moet zien. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de perfecte bruiloft te organiseren.

Wij zorgen voor een intieme en romantische bruiloft. Terwijl wij je bruiloft regelen wordt je compleet ontzorgd. Voor vragen kun je tijdens het proces altijd terecht bij jouw persoonlijke Wedding Assistant. Wil je momenteel graag meer over ons weten? Neem dan gerust contact met ons op!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht