Trouwen op Ibiza zonder gastenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je trouwen op Ibiza, maar dan zonder gasten? Zou je samen met je partner langs de witte stranden van Ibiza willen trouwen? Dan kun je stoppen met zoeken, want je bent op de juiste website terecht gekomen.

Wedding International kan er namelijk voor zorgen dat jij en je partner je droombruiloft op Ibiza kunt houden. Ibiza is naast het grote feesteiland ook bij uitstek de perfecte plek om je trouwerij te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kun je van Wedding International verwachten


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft vanuit Nederland. Wel werkt Wedding International met vaste partners waardoor niks fout kan gaan, ook gaat de Wedding Assistant altijd mee om jouw droomdag te begeleiden.

Samen in een persoonlijk gesprek worden alle eisen en wensen besproken. Uit dit gesprek zal er dan een offerte op maat uitgebracht worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na jouw akkoord zou het plannen van jullie bruiloft op Ibiza van start gaan.Neem contact met ons op voor trouwen op Ibiza zonder gasten

Zou je graag willen weten wat de kosten voor trouwen op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met Wedding International op! Persoonlijke Wedding Assistant vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn en helpt je graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht