Trouwen op Ibiza rechtsgeldigVRAAG EEN OFFERTE AAN

Zoek je het antwoord op de vraag; trouwen op Ibiza is dat rechtsgeldig? Kort gezegd is het antwoord hierop nee, het is mogelijk om je huwelijk rechtsgeldig te laten verklaren op het eiland Ibiza mits je van Spaanse komaf bent of hier woonachtig bent. 

Het is mogelijk om bij ons ceremonieel te trouwen op het eiland Ibiza inclusief een Nederlandse trouwambtenaar en trouwakte exact volgens het plaatje zoals het hoort en de legalisatie hiervan houdt in deze in om nogmaals je krabbel in Nederland te zetten wat in de meeste gemeente kosteloos is en stelt niet veel voor waardoor je na 10 minuten vaak weer buiten staat.

De meeste bruidsparen kiezen ervoor om in Nederland op een maandag of dinsdag ochtend de krabbel te zetten (meestal gratis) en de complete ceremoniƫle bruiloft op Ibiza te houden incl.trouwambtenaar en trouwakte.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kun je van ons verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wij weten als geen ander dat een eigen bruiloft organiseren op Ibiza veel tijd in beslag neemt met daarnaast veel stress en risico’s.  Want hoe kom je nu achter de mooiste en kwalitatief hoogstaande locaties op Ibiza en waar haal je een Nederlandse fotograaf en/of trouwambtenaar vandaan? En hoe regel je het vervoer en overnachtingen voor zoveel gasten.

Wij hebben voor al deze onderwerpen oplossingen en helpen jullie graag verder!

Onze Wedding Assistants kennen het eiland van binnen en buiten en bieden alleen de beste A locaties aan op de mooiste plekjes waar je kunt trouwen op Ibiza.

Uiteraard hebben wij de veel ervaring met deze locaties en weten wat de voor en eventuele nadelen zijn afhankelijk van jullie wensen.Neem contact met ons op voor uw bruiloft plannen op Ibiza

Zou je graag willen weten wat de kosten voor een bruiloft op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en helpen graag verder. Daarnaast mag je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de exacte kosten.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht