Trouwen op Ibiza ervaringenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen op Ibiza low budget, is dat eigenlijk wel mogelijk? Ja, dat is het zeker! Zo is het mogelijk om low budget op Ibiza te trouwen. Voor velen is Ibiza de perfecte plek om te trouwen en Wedding International kan ervoor zorgen dat je relatief goedkoop kunt trouwen op Ibiza.

Veel mensen weten al dat Ibiza zeer in trek is wat betreft trouwlocatie. Daarom denken veel mensen ook dat je diepe zakken moet hebben om op Ibiza te kunnen trouwen. Niks is minder waar.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Eigenlijk met niets, want de Wedding Assistants van Wedding International regelen alles voor jullie. Indien je op Ibiza wilt trouwen zou je wel rekening mee moeten houden dat het een ceremoniƫle bruiloft betreft. Je kan er voor kiezen om in Nederland in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar je woont voordat je op Ibiza de ceremonie houdt.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen erbij voor de Nederlandse wet en op Ibiza het ceremoniƫle gedeelde van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Ibiza ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Trouwen op Ibiza low budget? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wanneer je je huwelijk op Ibiza wilt houden, dan is het verstandig dat je contact op neemt met onze Wedding Assistents. Dus waar wacht je nog op? Laat je gegevens achter en Wedding International organiseert je droomhuwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht