Trouwen op Ibiza kostenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen op Ibiza is helemaal hip en steeds meer mensen reizen af naar het prachtige Spaanse eiland af voor hun droombruiloft. Het aantal Nederlandse trouwerijen op Ibiza is dan ook enorm toegenomen.

Mensen denken vaak dat trouwen op Ibiza een fortuin kosten ver buiten het budget valt, maar niets in minder waar. Zo zien mensen op tegen het regelen van een bruiloft in het buitenland, want hoe leg je contact met al die Spaanse bedrijven en locaties?

Dan zou je bijna voorruit moeten gaan reizen om dit te regelen toch? Echter is ook dit niet het geval. Wij van Wedding International zijn namelijk gespecialiseerd in trouwen op Ibiza.

We kennen elke trouwlocatie op dit romantische eiland en kunnen je dan ook gemakkelijk helpen bij het samenstellen van jouw droombruiloft. Dankzij onze samenwerkingen met lokale cateraars, locaties en onze eigen DJ, fotograaf en weddingplanners, kunnen we jou altijd de beste prijzen bieden en er samen voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

ceremonie 5

Waarom Wedding International?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Waarom trouwen op Ibiza?

Trouwen op een tropisch eiland als Ibiza, bij en bijzondere locatie als de Domestic Ibiza Style, maakt deze bijzondere dag of dagen nog bijzonderder en romantischer. Een eiland als Ibiza kent de meest sprookjesachtige locaties die jouw trouwerij omtoveren in een bruiloft die men nooit meer zal vergeten.

Voor we de bruiloft voor je gaan regelen, hebben we een diepgaand gesprek met jou en je partner om te kijken naar jullie wensen en dromen. Hierdoor kunnen wij namelijk kijken wat er allemaal mogelijk is en wat dit zou kosten. Omdat een bruiloft op Ibiza op honderden manieren gevoerd kan worden, bieden wij voor elk budget een passende bruiloft.

Trouwen op Ibiza kan al voor een paar duizend euro en dan heb je niet alleen een ceremonie, maar ook een heerlijk diner, receptie, vliegticket service en een DJ met fotograaf! Een trouwerij in Ibiza is dan ook niet duurder dan een bruiloft in Nederland. Hoe dit kan? Omdat wij de beste prijzen voor je kunnen garanderen en samen met jou kijken naar de beste manieren om jullie dromen uit te laten komen.


Willen jullie graag op Ibiza trouwen? Neem dan contact met ons op!

Wat kost trouwen op Ibiza?

Zoals je hierboven al las, is een bruiloft op Ibiza niet perse heel duur en is helemaal aan te passen op jouw wensen. Natuurlijk kun je een bruiloft heel duur maken, maar dat is zeker niet de standaard.

Om je een beeld te geven van de mogelijkheden en bijbehorende kosten, hebben we een aantal bruidsarrangementen samengesteld. Let op dat deze arrangementen standaard vormen zijn die je helemaal aan kunt passen. Dit heeft dan ook invloed op de prijs.

Zo regelen wij een complete bruiloft voor jou en twintig gasten, inclusief locatie, receptie, diner, onbeperkte drankjes, ceremonie met meester, fotograaf en DJ bij het feest , voor €7.990!

Ook hebben we een volledig driedaags arrangement, met overnachtingen, twintig gasten en alle bovenstaande activiteiten voor maar €10.900. Deze lage prijzen en de hoge kwaliteit van de locaties en de ceremonie maken jouw bruiloft daadwerkelijk de dag van je leven. Met onze persoonlijke begeleiding, weet je zeker dat jouw dromen werkelijkheid worden.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht