Trouwen op Ibiza in 2016VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je in 2016 gaan trouwen op Ibiza? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen, want onze Wedding Assistants organiseren bruiloften op zowel  Ibiza als Mallorca. Veel mensen denken dat een bruiloft op Ibiza veel geld kost, maar een bruiloft op Ibiza hoeft niet duur te zijn, voor een scherp budget kan Wedding International je droom in vervulling laten gaan.

 

Met wuivende palmbomen en prachtige witte stranden is Ibiza de perfecte locatie voor een huwelijk. Samen met onze Wedding Assistants organiseren wij je bruiloft. Uiteraard nemen wij alles met jullie door in een persoonlijk gesprek in Nederland  om alles perfect te laten verlopen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Voordat jullie “ja” tegen elkaar zeggen op Ibiza, zijn er wel een aantal factoren waar je van tevoren rekening mee zal moeten houden. Wanneer je het huwelijk ook in Nederland geldig wil krijgen, moet je wel voor de wet je handtekening bij het gemeentehuis zetten samen met je aanstaande en de getuigen.

Hierdoor is uw huwelijk geldig voor de Nederlandse wet en kun je op Ibiza een ceremoniële bruiloft houden samen met je vrienden en de familie.Trouwen op Ibiza in 2016? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wanneer je voor een leuk budget op Ibiza wilt trouwen, dan is het verstandig dat je vandaag nog contact met ons opneemt. Bel of mail gerust en laat vandaag nog je gegevens achter. Wedding International laat je droom uitkomen door het organiseren van jullie huwelijk op Ibiza!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht