Trouwen op Ibiza ervaringen


Trouwen op Ibiza ervaringenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Ervaringen van trouwen op Ibiza zijn natuurlijk echt fantastisch. Je kunt heerlijk langs de witte stranden van Ibiza trouwen. Wedding International kan er namelijk voor zorgen dat jij en je partner je droombruiloft op Ibiza kunt houden. Ibiza is naast het grote feesteiland ook bij uitstek de perfecte plek om je trouwerij te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft vanuit Nederland. Wel werkt Wedding International met vaste partners waardoor niks fout kan gaan, ook gaat de Wedding Assistant altijd mee om jouw droom dag te begeleiden.
Samen in een persoonlijk gesprek worden alle eisen en wensen besproken. Uit dit gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na jullie akkoord zou het plannen van jullie bruiloft op Ibiza van start gaan.Neem contact met ons op voor trouwen op Ibiza

Zou je graag willen weten wat de kosten voor trouwen op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met Wedding International op! Persoonlijke Wedding Assistant vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn en helpt je graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht