Trouwen op huwelijkse voorwaarden in het buitenlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Als je over trouwen op Ibiza of Mallorca nadenkt, dan kun je niet anders dan aan Wedding International denken. In dit artikel ga ik het over trouwen op Ibiza of Mallorca en de organisatie van Wedding International hebben.

Er zijn nog steeds veel mensen die denken dat trouwen op Ibiza of Mallorca ontzettend duur is, maar bedrijven zoals Wedding International kunnen dit voor je realiseren. Het is namelijk echt mogelijk om met een klein budget op Ibiza of Mallorca te trouwen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Trouwen op huwelijkse voorwaarden in het buitenland


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International regelen in principe alles voor jouw bruiloft op Mallorca of Ibiza. Maar jullie zullen als bruidspaar zelf ook met een aantal dingen rekening moeten houden.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen erbij voor de Nederlandse wet en op Ibiza het ceremoniƫle gedeelte van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Ibiza of Mallorca ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat wij precies voor jullie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen jullie graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor jullie kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht