Trouwen op het strand


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Heb je altijd gedroomd van trouwen op het strand en om je partner het ja-woord te geven terwijl je geniet van de zilte zeelucht om jullie heen, het zachte zand onder je voeten en het rustgevende geluid van de zee?

Trouwen op het strand is niet voor niets een droom voor velen en door de juiste strandlocaties te kiezen kun je je trouwdag echt onvergetelijk maken. Wij kunnen jouw trouwerij op het strand voor je organiseren en Nederland is een schitterende kustlijn met vele speciale trouwlocaties rijk.

Als je aan ons aangeeft wat je in je gedachten hebt zullen wij jouw droom omzetten in werkelijkheid en hoef jij je verder nergens anders meer zorgen over te maken dan op tijd op locatie te zijn. Lees hier verder over de vele voordelen en officiële Nederlandse regels voor trouwlocaties.

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

 

Als je denkt aan trouwen op het strand, dan denk je misschien aan een locatie op Ibiza, op de Antillen of aan de warme stranden van Sicilië. Maar Nederland heeft ook een schitterende kustlijn met brede witte stranden, hoge duinen en in de zomer heerlijk weer.

Trouwen op het strand kan dus ook heel goed in Nederland zelf en er zijn schitterende locaties die speciaal voor stellen zoals jullie proberen de strandtrouwdag uniek te maken. Trouwen op het strand in Nederland heeft een aantal voordelen.

De sfeer van strandbruiloften is heerlijk. Het is romantisch en relaxed en gasten krijgen het gevoel op vakantie te zijn. Hiervoor hoef je niet naar het buitenland, want ook in Nederland kun je deze sfeer creëren.

Je kunt met je nieuwe echtgenoot en al jullie familie en vrienden de zonsondergang bewonderen en ’s avonds kan het feest doorgaan met vuurkorven op het strand en een dansvloer naast de golven.

Veel locaties spelen in op het strandthema en gebruiken veel hout en natuurelementen in hun interieur. Natuurlijk kan een lekker visje dan ook niet van het menu wegblijven.

Trouwen aan het strand is bijzonder kindvriendelijk en informeel. Kinderen kunnen in het zand spelen en eventueel ook zwemmen in de zee. Zorg er wel voor dat je de gasten vertelt zwemkleding en misschien een extra setje kleren mee te nemen.

De informele sfeer komt voort uit het feit dat je liever met blote voeten door het warme zand loopt dan met hakken of nette schoenen. Ook de wind die toch vaak de kop opsteekt zal vragen om wat warmere kleding.

Hierdoor zullen je gasten zich misschien eerder wat praktischer kleden dan formeel en dat zorgt natuurlijk voor een heerlijk vertrouwelijke en amicale sfeer.

Je kunt je strandthema nog verder aankleden door hapjes en drankjes te serveren die aan vakantie doen denken. Eventueel serveer je fruitcocktails, kokoswater en een Italiaanse ijsbar.

Wat betreft het avondeten kun je kiezen voor een 7 gangenmenu, maar kan een barbecue ook wonderen doen. Wat is er nu heerlijker dan te genieten van het strand en de zonsondergang en de visjes, biefstukjes en speklapjes te zien roosteren op het vuur. Pas hier dan ook je decoraties op aan en je hebt een thema dat niet meer stuk kan.

Als er één ding geslaagd zal zijn wanneer je gaat trouwen op het strand, dan zijn het je trouwfoto’s wel. De fotograaf heeft een schitterende setting waarmee hij jullie dag op een perfecte manier kan vastleggen.

De zee werkt als een soort van doek dat achter jullie hangt en waardoor jullie als stel op de foto’s mooi naar de voorgrond komen. En natuurlijk mag een groepsfoto om het strand met al jullie gasten dan ook niet uitblijven.

Als je een strandbruiloft houdt, dan hoef je niet ver te reizen voor het maken van je foto’s en wandel je naderhand simpelweg je trouwlocatie binnen op zoek naar een heerlijke fruitcocktail. Zo mis je bijna niets van het feestgedruis.

Een laatste voordeel van aan het strand trouwen in Nederland is dat al je familie en vrienden kunnen komen. Niemand hoeft af te zeggen omdat de vluchten en de accommodatie te duur zijn en je hebt de mogelijkheid om je trouwdag te vieren met iedereen die je liefhebt om je heen.

Tegelijkertijd hoeven andere mensen ook jullie trouwdag niet te missen en kunnen ze nog een lange tijd terugdenken aan de geweldige tijd die ze hebben gehad.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Trouwen in Spanje op het strand

Nadat je al deze voordelen hebt gezien is het lastig om nee te zeggen tegen een strandbruiloft en wij zouden deze graag voor jullie organiseren. In Nederland mag je niet zomaar overal op het strand het ja-woord geven en moet je wel voldoen aan een aantal regels.

Gelukkig weten wij deze regels als geen ander, dus daar hoef je je met ons geen zorgen over te maken. Hier vind je enkele voorbeelden van de regels die gelden in Nederland voor strandbruiloften.

• De exacte trouwlocatie wordt aangewezen door de gemeente.
• Het moet een locatie zijn die speciaal voor huwelijken in het leven is geroepen. Het mag dus niet een locatie zijn die alleen voor jullie huwelijk is uitgekozen.
• Het pand waarin jullie trouwen moet voor iedereen toegankelijk zijn en moet openbaar zijn en deze moet ter beschikking gesteld zijn door de gemeente.

Al met al zijn deze regels niet erg streng en zo lang je niet met je voeten in de zee het ja-woord wilt zeggen, zijn ze ook helemaal niet onoverkoombaar. Samen met ons kiezen jullie een schitterende locatie uit, want wij kennen de beste en meest romantische plekjes.

Er is wel één punt waarmee je niet moet vergeten rekening te houden en dat is dat de zee erg langzaam opwarmt. In mei en juni kunnen de dagen daarom warm en zwoel zijn, maar de nachten koelen nog wel erg snel af.

Je wilt niet dat je gasten na het eten allemaal staan te klappertanden. De beste datum voor strandhuwelijken in Nederland ligt dus tussen juli en september. Tenzij je van uitwaaien houdt, dan kan een dramatische strandbruiloft in de herfst ook schitterend zijn.

Wat ook je dromen zijn, wij kunnen het waarmaken en je krijgt de mogelijkheid jullie liefde samen met al je vrienden en familie te vieren. Neem daarom nu contact met ons op, zodat we jullie kunnen laten zien wat we voor je kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht