Trouwen op het strand


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Niet alleen Nederland kent talloze prachtige plekken waar u trouwen op het strand kunt, want zeg nu zelf, de zee trekt veel mensen aan. Aan het strand trouwen is romantisch in een prachtige jurk met de blote voeten in het zand. En wat dacht u van een spetterend strandfeest aan het einde van de dag?

Misschien was jullie eerste afspraakje een strandwandeling op een zonnig strand en niets is natuurlijk romantischer dan trouwen aan het strand en het liefst in het buitenland natuurlijk. Maar voor veel mensen lijkt trouwen buitenland strand erg lastig, maar niets is minder waar.

beach chillout

Waarom Wedding International?


beach chillout

Trouwen aan het strand op Mallorca

Wedding International is namelijk gespecialiseerd in het trouwen in het buitenland op het strand en vooral op het mooie eiland Mallorca. Maar waarom zou je over trouwen op het strand buitenland denken?

Vergeet niet dat u in Nederland altijd rekening moet houden met het weer en dat heeft u op het eiland Mallorca natuurlijk geen last van. Hierdoor weet u zeker dat trouwen op strand altijd met mooi weer is met de personen om u heen die u op die dag wilt hebben.

Daarnaast is de sfeer van trouwen in het buitenland op het strand geweldig. Zo is trouwen op strand romantisch en erg ongedwongen. U kunt samen met uw partner van een mooie ondergaande zon genieten met elkaar en ‘s avonds de mooie dag met een gezellig strandfeest afsluiten.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Trouwen op het strand buitenland

Wilt u trouwen op het strand buitenland? Dan is het verstandig dat u met ons contact opneemt. Zo hebben wij ruime ervaring in het organiseren van bruiloften in het buitenland. Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Vul uw gegevens hieronder en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht