Trouwen op het strand in SpanjeVRAAG EEN OFFERTE AAN

Het is voor heel vele mensen een droom; trouwen op het strand in Spanje. Wij maken die droom waar en bieden je alleen de mooiste trouwlocaties op Ibiza en Mallorca.

Wij ontzorgen je op alle vlakken waardoor je zonder enige vorm van stress aan de mooiste dag van je leven begint en het jawoord uitspreekt op een van de hagelwitte stranden in Spanje.

Hoewel je gaat trouwen op het strand in Spanje, bieden wij je de mogelijkheid om de grote dag in eigen land voor te bereiden. Zo werken we nauw samen met een Nederlandse huwelijksambtenaar, terwijl ook de video- en fotograaf en de DJ gewoon uit Nederland komen.

En dat is wel zo prettig natuurlijk, want zo kun je gewoon in je eigen taal en in je eigen omgeving een en ander doorspreken. Bovendien krijg je van ons een wedding assistent toegewezen, iemand die je zo goed als alle werk uit handen neemt. En zo ontzorgen we je op alle vlakken.

Trouwen op het strand in Spanje

Wat kan een weddingplanner Spanje voor je betekenen?


Trouwen op het strand in Spanje

Trouwen op het strand in Spanje, dat is wat heel veel mensen als ideaalbeeld zien als je denken aan hun ideale trouwdag. Dat kan. In de wetenschap dat Spanje liefst 300 zonnige dagen biedt, is de kans groot dat ook jouw huwelijk onder stralende omstandigheden afgesloten wordt.

In eigen land wil je nog weleens verrast worden op een regenbuitje. Op het strand in Spanje maak je de mooiste huwelijksfoto’s, terwijl wij zorgen voor het lekkerste eten en drinken en voor een intieme en romantische sfeer.

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat er bij het organiseren van een bruiloft in Spanje komt kijken. Daar hoef jij je dus helemaal geen zorgen over te maken.

Er is geen enkele reden om niet voor trouwen op het strand in Spanje te kiezen. Wij werken nauw samen met onze Nederlandse partners en die op Ibiza en Mallorca. 

En wist je wel dat trouwen op het strand in Spanje eigenlijk goedkoper is dan trouwen in eigen land? In eigen land nodig je vaak iedereen maar uit, uit een soort van morele plicht.

In Spanje laat je je alleen omringen door mensen die echt belangrijk voor je zijn. Bovendien nemen de gasten zelf de reiskosten voor hun rekening. Trouwen is bovendien goedkoper in Spanje en dus ben je vaak zelfs goedkoper uit als je gaat trouwen op het strand in Spanje.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vraag een gratis persoonlijk gesprek aan

Pak ook de mogelijkheid om langer op Ibiza of Mallorca te blijven met beide handen aan of plan er je huwelijksreis. In dat geval liggen jullie nog heerlijk aan het strand in Spanje als de gasten al lang en breed weer thuis zijn.

Ook wat betreft een extra arrangement of een huwelijksreis staan we je graag terzijde. Trouwen op het strand in Spanje, wij maken het heel goed mogelijk. Maak er gebruik van!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht