Trouwen op het strand in Mallorca


Laat uw dromen uitkomen


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wanneer je iemand vraagt wat hun droomlocatie zou zijn om elkaar het jawoord te geven, dan is de kans groot dat het antwoord iets met een strand op een zonnig eiland te maken heeft.

Dat is ook niet zo gek, want de meeste mensen vinden een strand, lekker weer en uitzicht op de zee een van de meest romantische locaties. Trouwen op het strand in Mallorca komt dan ook heel erg vaak voor en hier helpen wij van Wedding International graag bij!

Een bruiloft plannen is altijd veel werk: je moet een trouwlocatie vinden en vastleggen, bepalen hoe de receptie en het diner eruit komen te zien en wie voor de muziek gaat zorgen.

Dit is al veel werk in Nederland, dus hoe ingewikkeld moet het zijn als je dit in het buitenland moet gaan doen? Dat is waar Wedding International je komt helpen! Dankzij onze diepgaande kennis van Mallorca en ervaring in het regelen van droombruiloften op dit sprookjesachtige eiland, kunnen wij ook jouw dromen uit laten komen!

Trouwen op het strand in Spanje

Waarom Wedding International?


Trouwen op het strand in Spanje

Mallorca kent een aantal prachtige locatie op het strand die ideaal zijn voor een romantische bruiloft. Of je nou wilt trouwen op een verlaten strand met uitzicht op de zee en de zon op je gezicht, of bij een prachtige beach club met zwembad en romantische strandtentjes, wij kennen de beste trouwlocaties op Mallorca om van jouw strandbruiloft een waar succes te maken!

Wanneer je gaat rouwen op het strand is het belangrijk dat je de juiste voorbereidingen treft. Denk hierbij aan vervoer, maar ook de locatie en eventuele catering na de ceremonie. Daarom bieden wij enkel locaties waarbij dit allemaal mogelijk is. Zo trouw jij aan een prachtig strand en kun je minuten later aanschuiven aan het diner als je zou willen.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

De trouwlocaties aan het strand Mallorca

Wij vinden het belangrijk dat jouw bruiloft helemaal perfect is en daarom hebben wij een aantal locaties op Mallorca met prachtige stranden, palmbomen en overnachtingsmogelijkheden! Of je nou wilt trouwen bij een luxe beachclub of op het strand, wij bieden de ideale locatie!
Luxe Beachclub

Een van onze locatie op Mallorca is de Beach Chillout luxe beachclub met ongedwongen sfeer en een privé strandje dat helemaal voor je wordt afgehuurd. Zo heb je niet alleen tijdens de ceremonie, maar ook erna uitzicht op de prachtige Middellandse Zee.

Hierdoor heb je tijdens de gehele bruiloft het gevoel dat je in een romantisch sprookje terecht gekomen bent. De Beachclub verzorgt de catering en wij zorgen voor een goede Nederlandse DJ die het feest tot in de vroege uurtjes zal begeleiden. De locatie is voorzien van alle gemakken en staat hoog aangeschreven in Mallorca.

Wedding By Sea

Een unieke locatie is de Wedding By Sea, waarbij je letterlijk op het strand trouwd. Deze locatie ligt helemaal vrij en is omgeven door prachtige bergen en een strakblauwe zee.

Deze locatie bestaat uit meerdere ruimtes op verschillende hoogtes. Waar je overdag nog het jawoord geeft op het strand, kijk je ‘s avonds uit over het strand en de bergen vanuit de dansruimte op de berg.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht