Wil je trouwen op het strand in Ibiza? Wil je trouwen langs de witte stranden van Ibiza in gezelschap van je familie en beste vrienden? Zoek niet verder 😉 want je bent op de juiste website terecht gekomen.

Onze Wedding Assistants kunnen ervoor zorgen dat je droombruiloft op Ibiza wordt gehouden met al je familie en beste vrienden. Ibiza is hét grote feesteiland bij uitstek van Europa en voor vele mensen de perfecte plek om hun trouwerij te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Onze Wedding Assistants plannen je bruiloft op Ibiza vanuit Nederland. In een persoonlijke gesprek bespreken we samen al jullie wensen vanuit hier zal er een maatwerkofferte worden uitgebracht.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na uw akkoord zullen we jullie bruiloft op Ibiza gaan organiseren. Neem contact met ons op voor opnieuw trouwen op Ibiza 

Zou u graag willen weten wat de kosten voor opnieuw trouwen op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en helpen graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht