Trouwen op het strand IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je trouwen op het strand van Ibiza? Zou je graag willen trouwen op een van de prachtige stranden van Ibiza in het gezelschap van je familie en beste vrienden? Wij maken je dromen waar!

Onze Wedding Assistants zorgen ervoor dat jullie bruiloft op Ibiza gehouden kan worden met het daarvoor beschikbare budget met al je vrienden en familie. Ibiza is namelijk hét grote feesteiland en bij uitstek de perfecte plek om je bruiloft te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kun je van Wedding International verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft op Ibiza vanuit Nederland en zijn uiteraard op jullie trouwdag aanwezig op Ibiza. In een persoonlijk gesprek bespreken we samen jullie wensen in Nederland en zal er een offerte op maat worden uitgebracht.

Na akkoord leggen wij meteen de locatie vast die veelal 2 tot 1,5 jaar van te voren dient te worden vast gelegd door de enorme populairiteit van dit prachtige eiland.

De puntjes op de i zoals bijvoorbeeld bloemen en vervoer zullen wij in de loop van de tijd in overleg met jullie verzorgen.Neem contact met ons op voor trouwen op het strand Ibiza

Graag weten wat wij kunnen beteken voor jullie droombruiloft op het strand van Ibiza? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen graag de mogelijkheden en helpen jullie droombruiloft te realiseren.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht