Trouwen op eiland IbizaVRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u trouwen op eiland Ibiza? Zou u graag willen trouwen in het gezelschap met al uw familie en vrienden? Dan kunt u stoppen met zoeken, want Wedding International is gespecialiseerd in trouwen op het eiland Ibiza.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het organiseren en plannen van bruiloften op Ibiza, maar ook op het eiland Mallorca. Wij bieden bruiloften aan op de mooiste locaties op Ibiza tegen zeer goede prijzen, voor elk budget.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunt u van Wedding International verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Onze weddingplanners plannen en organiseren alle bruiloften vanuit Nederland. Samen in een persoonlijk gesprek bespreken al uw eisen en wensen en vanuit hier zal er een concept bruiloft uitgewerkt worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na uw akkoord zullen we uw bruiloft op Ibiza gaan organiseren.Neem contact met ons op voor trouwen op eiland Ibiza

Zou u graag willen weten wat de kosten voor een bruiloft op Ibiza zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht