Trouwen op een eilandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen op een eiland is natuurlijk helemaal het einde. Je kunt heerlijk langs de witte stranden van een eiland trouwen. Wedding International kan er namelijk voor zorgen dat jij en je partner je droombruiloft op Mallorca of Ibiza kunt houden. Mallorca en Ibiza is naast het grote vakantie en feesteiland ook bij uitstek de perfecte plek om je droomhuwelijk te vieren.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kun je van Wedding International verwachten?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft vanuit Nederland. We werken met vaste partners waardoor fouten tot het minimum worden beperkt , ook gaat de Wedding Assistant altijd mee om jouw droom dag te begeleiden.

Samen in een persoonlijk gesprek worden alle eisen en wensen besproken. Uit dit gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na jullie akkoord zou het plannen van jullie bruiloft op een eiland van start gaan.Neem contact met ons op voor trouwen op een eiland

Zou je graag willen weten wat de kosten voor trouwen op een eiland zijn? Neem dan vandaag nog contact met Wedding International op! Persoonlijke Wedding Assistant vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn en helpt je graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht