Trouwen op de Spaanse eilandenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen op de Spaanse eilanden; waar moet je rekening mee houden? Voor veel mensen is trouwen in het buitenland een droom, maar wat veel mensen vergeten is dat je met tal van zaken rekening zult moeten houden. In onderstaande bespreken we een aantal tips voor het trouwen in het buitenland.

Ten eerste is het belangrijk om contact op te nemen met de ambassade van het land waar je in wilt trouwen, de buitenlandse instantie die het huwelijk zal gaan voltrekken of de gemeente zelf. Het is echt van belang omdat zij alles weten van de regels om te kunnen trouwen in het buitenland.

Voor Spanje geldt dat je van Spaanse komaf moet zijn of hier woon achtend bent. Als Nederlander betreft het een ceremonieel huwelijk en dien je altijd voor de Nederlandse wet nogmaals je krabbel te zetten.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Uw huwelijk uitbesteden bij een partij zoals Wedding International is zeker de moeite waard. Zij beschikken over een weddingplanner die ter plaatse de hele bruiloft organiseert. En natuurlijk bepaal alleen jij en je partner wat er allemaal gaat gebeuren.Vraag vandaag nog een offerte aan

Waar wil je trouwen? Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van jullie! Populaire bestemmingen zijn bijvoorbeeld Ibiza en Mallorca en dat is dus precies wat Wedding International aanbiedt. Bekijk daarom eens de website van deze aanbieder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht