Trouwen in t buitenlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Uit onderzoek is gebleken dat jaarlijks meer dan 2000 Nederlandse bruidsparen per jaar elkaar in het buitenland het Ja-woord geven. Het is wel verstandig om te weten dat als je wilt trouwen voor de wet in het buitenland, je meer zult moeten regelen dan alleen de ringen en je trouwjurk. Maar wat maakt trouwen in t buitenland zo interessant en leuk voor bruidsparen?

Daarnaast zul je ook moeten vragen naar de legalisatie van het huwelijk. Als je het huwelijk in Nederland geregistreerd wilt hebben, zul je het door de buitenlandse autoriteiten gelegaliseerd moeten hebben. Echter zal de Nederlandse diplomatieke vertegenwoordiging in dat land moeten doen.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Trouwen in t buitenland in Spanje


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Het is vaak een stuk eenvoudiger om een ceremoniƫle bruiloft in het buitenland te houden. Je hoeft daardoor geen documenten te ondertekenen of andere dingen te regelen. Alles wordt dan geregeld door Wedding International.

De wedding assistants van Wedding International regelen alles van het plannen van je bruiloft op Ibiza of Mallorca tot aan de fotograaf op de dag zelf. Daarnaast zal er ook op de dag zelf een wedding assistant aanwezig zijn.Wilt u meer weten?

Indien u meer wilt weten over wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, want wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor u kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht