Trouwen in Spanje


Chique & Lounge Trouwlocatie


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u trouwen in Spanje? Dan moet u weten dat trouwen in Spanje veel meer te bieden heeft dan alleen een standaard huwelijksplechtigheid met een onbekende ambtenaar in een Nederlandse trouwzaal.

Zo is een trouwceremonie op maat in het buitenland apart en vooral heel bijzonder. Daarom heeft ook zo zijn voordelen tegenover een bruiloft in ons kikkerlandje. Wat dacht u bijvoorbeeld van het subtropische klimaat wat uitermate geschikt is om de bruiloft in zijn geheel of gedeeltelijk buitenshuis af te laten spelen.

Trouwen Spanje kunt u het beste doen in de periode van april tot eind oktober, want dan is namelijk het klimaat stabiel. Dit betekent dat u zonder problemen de bruiloft buiten op het strand of in een tropische tuin kunt organiseren.

beach chillout

Waarom Wedding International?


beach chillout

Trouwen Spanje, de locaties

Gelukkig hebben wij volop romantische locaties waar u kunt gaan trouwen. Wat dacht u van trouwen op het strand of in de tuin van een prachting Spaanse villa? Wij luisteren graag naar al jullie wensen en we willen dan ook zoveel mogelijk met u meedenken.

Trouwen in Spanje, dan bent u verzekerd van 300 dagen per jaar volop zon. Al uw gasten verblijven in een vakantiesfeer en op de dag van het huwelijk in Spanje is dan echt feest. U kunt bij ons al met een klein budget terecht voor een droomvakantie op Mallorca.


Wilt u weten wat Wedding International voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Trouwen in Spanje kosten

Voordat u in Spanje gaat trouwen, zou u natuurlijk wel op de hoogte willen zijn van de trouwen in Spanje kosten. Hieronder zit u een klein overzicht van de kosten van een bruiloft op het prachtige eiland Mallorca:

Speciaal Bruidspakket 2014 – 2015:

  • 25 Gasten € 6.990,-
  • 50 Gasten € 12.990,-
  • 75 Gasten € 19.990,-

Inhoud Bruidspakket:

  • Strand trouwceremonie op unieke locatie aan zee met een geweldig uitzicht
  • Receptie met drankje
  • Bruidsboeket
  • Huwelijksdiner (3-gangen menu naar keuze, incl onbeperkt drankjes)
  • Beachclub met Nederlandse Dj geheel naar eigen wens in te vullen (Live muziek mogelijk tegen meerprijs)
  • Nederlandse Wedding Assistent die het bruidsarrangement organiseert zowel in de voorbereiding als op de trouwdag zelf op Mallorca

Wilt u meer weten over trouwen in Spanje? Neem dan vandaag nog contact met ons. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht