Bruiloft op Ibiza in 2016VRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in een kerk op Ibiza? Dan is het verstandig dat u snel verder leest. Velen denken dat trouwen in een kerk op Ibiza niet mogelijk is, maar Wedding International kan het zeker mogelijk maken, daar zitten echter een aantal voorwaarde aan.
Ook denken veel mensen dat trouwen op Ibiza erg duur is, maar niets is minder waar. Het is namelijk mogelijk om met een klein budget op Ibiza te trouwen.

Veel mensen weten al inmiddels dat Ibiza een zeer populaire locatie is om te trouwen. De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner je droombruiloft op Ibiza kunt vieren samen met je familie en vrienden.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar moet je rekening mee houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunnen we voor je betekenen?

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft op Ibiza vanuit Nederland. Wel werkt Wedding International met vaste partners op het eiland waardoor niks fout kan gaan, ook gaat de Wedding Assistant altijd mee om de dag zelf te begeleiden. Samen in een persoonlijk gesprek worden je eisen en wensen besproken en vanuit dit gesprek zal er een offerte op maat uitgebracht worden.

Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na uw akkoord zal het organiseren van jullie huwelijk op Ibiza beginnen.Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Zou je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn bij trouwen op Ibiza? Neem dan vandaag nog contact met Wedding International op! Persoonlijke Wedding Assistant vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn en helpt je graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht