Trouwen in het buitenland zonder familieVRAAG EEN OFFERTE AAN

Willen jullie graag trouwen in het buitenland zonder familie? Natuurlijk hoort familie erbij met dit soort gelegenheden, echter sommige bruidsparen kiezen ervoor om een bruiloft klein en intiem te houden.

En dat is zeker mogelijk bij Wedding International. Wij organiseren en plannen namelijk bruiloften op de populaire eilanden Ibiza en Mallorca. Dit allemaal voor zeer redelijke prijzen vanaf € 6.000,-

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunnen we precies voor jullie betekenen?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wedding International organiseert en plant jullie bruiloft op Mallorca of Ibiza gewoon vanuit Nederland. Samen met onze vaste partners op de eilanden plannen wij jullie droombruiloft en zullen wijzelf op de dag zelf ook aanwezig zijn om alles in goede banen te begeleiden.

Samen in een persoonlijk gesprek worden je eisen en wensen besproken en vanuit dit gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden. Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na jouw akkoord zal het organiseren van jullie huwelijk op Mallorca of Ibiza beginnen.Vraag een persoonlijk gesprek aan

In een persoonlijk gesprek kunnen wij jullie een nog beter beeld geven over wat wij precies voor jullie bruiloft kunnen betekenen. Wij regelen alles van de ceremonie tot de foto’s. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht