Trouwen in het buitenland wettelijkVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland wettelijk, kan dat eigenlijk wel? Het is een vraag die we veel voorbij zien komen van bruidsparen die zich aan het oriënteren zijn voor het trouwen in het buitenland.

Wettelijk gezien kan het soms erg lastig zijn om in het buitenland te trouwen. Wij adviseren dan ook vaak om in Nederland voor de wet te trouwen en in het buitenland een ceremoniële bruiloft te houden.

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om hun ceremoniële huwelijk te laten voltrekken in het buitenland en dit is niet zo gek natuurlijk. Want wie wilt nou niet met tropische temperaturen trouwen?

Maar trouwen in het buitenland, dat kost toch ontzettend veel geld? Nee! Dit hoeft niet het geval te zijn, want bij Wedding International is het ook mogelijk om met een relatief klein budget in het buitenland te trouwen zoals op Ibiza of Mallorca.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kan Wedding International voor je betekenen?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International regelen in principe alles voor jouw bruiloft op Mallorca of Ibiza. Maar jullie zullen als bruidspaar zelf ook met een aantal dingen rekening moeten houden.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen erbij voor de Nederlandse wet en op Ibiza het ceremoniële gedeelte van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Ibiza of Mallorca ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.Vraag een persoonlijk gesprek aan

Wanneer je meer wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen, is het de moeite waard om vandaag nog een persoonlijk vrijblijvend gesprek aan te vragen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht