Trouwen in het buitenland wat moet je regelenVRAAG EEN OFFERTE AAN

De meeste simpele oplossing is om een ceremoniële bruiloft te houden in het buitenland. Je zult dan geen rekening te houden met de regels in het buitenland of een traject in te gaan, maar kun je al voor de wet in Nederland trouwen.

En dat is precies wat Wedding International jullie kan aanbieden. Wij organiseren bruiloften op Ibiza en Mallorca voor Nederlandse bruidsparen. Alles wordt vanuit Nederland gepland en op de dag zelf zal er altijd een Wedding Assistent aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.
In Spanje is alleen een ceremonieel huwelijk mogelijk en is onderstaande geen optie.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Stappen voor het trouwen in het buitenland


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

In Den Haag zitten veel buitenlandse ambassades gevestigd en de diplomatieke vestiging van het land waar jij wilt trouwen zal hier waarschijnlijk ook zitten. Hier kun je meer informatie vinden over de regels voor het huwelijk in dit land. Let dan bijvoorbeeld op;

• In Nederland zijn er veel buitenlandse ambassades gevestigd en hierdoor is de kans ook groot dat het land van jouw keuze in Nederland ook een diplomatieke vestiging heeft. Zij kunnen je meer vertellen over de regels voor het huwelijk in dit land. De regels zullen vooral invloed hebben op:
• De documenten die jullie nodig hebben voor het sluiten van een huwelijk. Hierbij moet je denken aan uittreksel uit het geboorteregister, verklaring dat je ongehuwd/gescheiden bent etc.
• Of jullie in ondertrouw moeten gaan of een trouwvergunning nodig hebben
• Of jullie een trouwboekje krijgen na de plechtigheidVraag een persoonlijk gesprek aan

Wanneer je meer wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen, is het de moeite waard om vandaag nog een persoonlijk vrijblijvend gesprek aan te vragen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht