Trouwen in het buitenland wat kost datVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland wat kost dat? Dat is een vraag die veel mensen zich afvragen en het is een vraag die lastig te beantwoorden is. Er zijn veel mensen die denken dat het trouwen in het buitenland veel geld kost en lastig op te zetten is, maar niets is minder waar. Het is mogelijk om met een relatief klein budget op Ibiza en Mallorca te trouwen.

Je weet waarschijnlijk allang dat Mallorca en Ibiza inmiddels uitgegroeid zijn tot de meest gewilde eilanden om te trouwen. De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner je droombruiloft op Mallorca of Ibiza kunt vieren samen met je familie en vrienden.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunnen wij voor je betekenen?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft op Ibiza of Mallorca volledig vanuit Nederland. Wij werken met vaste partners op beide eilanden waardoor fouten tot het minimum worden beperkt.

De foto en videograaf als trouwambtenaar zijn ten alle tijden Nederlanders waarmee je in Nederland alle wensen kan berken en kennis maken

In een persoonlijk gesprek kijken we naar jullie wensen en vanuit dit gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden. Daarna zal de eerste planning en globale begroting opgezet worden en na jullie akkoord zal het organiseren van jullie bruiloft op Mallorca of Ibiza van start gaan.Vraag een persoonlijke gesprek aan

Willen jullie graag weten wat de mogelijkheden precies zijn? Vraag dan vandaag nog een persoonlijk gesprek aan met een van onze Wedding Assistants. Wij helpen je graag verder!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht