Trouwen in het buitenland wat heb je nodig?VRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland wat heb je nodig? Het is een vraag die veel bruidsparen zich afvragen, want er steeds meer bruidsparen die ervoor kiezen om hun huwelijk te laten voltrekken in het buitenland.

Dit kan bijvoorbeeld binnen Europa zoals Mallorca en Ibiza, maar meestal is trouwen in het buitenland dan ook een huwelijksplechtigheid en huwelijksreis. Het makkelijkste is het huwelijk laten regelen, want dit laat je natuurlijk door Wedding International doen.

Maar jullie zullen zelf ook het een en ander moeten gaan regelen. Je zult hiervoor contact moeten opnemen met je gemeente of de ambassade van het desbetreffende land in Nederland. Ze kunnen daar aangeven welke documenten je nodig hebt voor het huwelijk en wat er verder te doen staat.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Ceremoniƫle bruiloft in Spanje

Het is natuurlijk een stuk makkelijker om een ceremoniƫle bruiloft in het buitenland te houden. Hiervoor hoef je geen documenten te ondertekenen of andere dingen te regelen en laat je alles over aan Wedding International.

De Wedding Assistants van Wedding International regelen alles van het plannen van je bruiloft op Ibiza of Mallorca tot aan de fotograaf op de dag zelf. Daarnaast zal er ook op de dag zelf een Wedding Assistant aanwezig zijn.Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat wij precies voor jullie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen jullie graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor jullie kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht