Trouwen in het buitenland voorwaardenVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland voorwaarden; voor velen een ongelukkige combinatie en dat komt omdat er gewoonweg weinig duidelijk over is. Ja, op de website van de Rijksoverheid kun je informatie vinden hierover, maar erg duidelijk is dit ook weer niet.

Want trouwen in het buitenland is veel meer dan alleen je trouwjurk inpakken, de zon tegemoet vliegen en het ja-woord geven. Zo gelden er in het buitenland nu eenmaal andere regels en het huwelijk zal natuurlijk ook in Nederland erkend moeten worden. Welke stappen moet je eventueel ondernemen?

Trouwen in het buitenland reisbureau

Trouwen in het buitenland voorwaarden


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Indien je wilt trouwen voor de wet in het buitenland, dan moet je weten dat er vaak andere regels gelden dan in Nederland. Daarnaast moet het huwelijk ook nog eens in Nederland erkend worden. Je moet bijvoorbeeld aan de volgende dingen denken:

De documenten die jullie nodig hebben voor het sluiten van een huwelijk. Hierbij moet je denken aan uittreksel uit het geboorteregister, verklaring dat je ongehuwd/gescheiden bent etc.
Of jullie in ondertrouw moeten gaan of een trouwvergunning nodig hebben
Of jullie een trouwboekje krijgen na de plechtigheidKunnen jullie iets voor ons betekenen?

Ja, dat kan zeker! Je kunt ervoor kiezen om in Nederland al voor de wet te kiezen op een maandagochtend en in bijvoorbeeld Spanje een ceremoniƫle bruiloft houden. Hierdoor hoef je niet van te voren een ambassade te bezoeken en rekening te houden met regels van het land en kunnen jullie gewoon trouwen in het land van jullie keuze.

Wedding International biedt je de mogelijkheid om te trouwen op Mallorca of Ibiza. Alles wordt tot in de puntjes geregeld voor jullie perfecte dag. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht