Trouwen in het buitenland voor de kerkVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland voor de kerk, is dat eigenlijk wel mogelijk? Ja, dat is het zeker. Veel mensen dromen ervan om voor de kerk in het buitenland te trouwen, maar denken dat dit onmogelijk is. Echter iets niets minder waar.

Het is zeker mogelijk om voor de kerk in het buitenland te trouwen, maar er zijn 2 opties waar je als bruidspaar uit kunt kiezen. De eerste optie is om eerst in Nederland in ondertrouw te gaan. Dit is de meest gekozen optie. Je bent dan voor de wet al getrouwd en je kunt dan een ceremoniƫle bruiloft in het buitenland voor de kerk houden.

Mocht je echt bijvoorbeeld voor de Spaanse kerk willen gaan trouwen, dan dien je katholiek te zijn, communie te hebben gedaan en beide gedoopt te zijn.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

De Wedding Assistants van Wedding International plannen je bruiloft vanuit Nederland. Wel werkt Wedding International met vaste partners waardoor niks fout kan gaan, ook gaat de Wedding Assistant altijd mee om jouw droom dag te begeleiden.

Samen in een persoonlijk gesprek worden alle eisen en wensen besproken. Uit dit gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden. Aan dit concept zal de eerste planning en globale begroting gehangen worden en na jullie akkoord zou het plannen van jullie bruiloft op Mallorca van start gaan.Vraag een vrijblijvende offerte aan

Willen jullie graag weten wat wij voor jullie bruiloft kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij vertellen jullie graag hoe wij uw droomdag kunnen bezorgen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht