Trouwen in het buitenland SpanjeVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland Spanje, wat moet ik hiervoor regelen? Het is een vraag die veel voorkomt bij bruidsparen die interesse hebben om in het buitenland te trouwen. Nu geeft de website van de Rijksoverheid misschien wel wat informatie, maar erg concreet is het helaas niet. Dit komt omdat ieder land zijn eigen regels heeft en Nederland niet Spanje erkent.

Trouwen in het buitenland is namelijk veel meer dan alleen een trouwjurk inpakken, vliegen naar je bestemming en elkaar het Ja-woord geven toch? In het buitenland gelden er andere regels dan in Nederland. Maar welke stappen zal je nu moeten ondernemen?

Trouwen in het buitenland reisbureau

Ceremoniƫle bruiloft houden in Spanje


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Het ceremoniƫle gedeelte is in deze het land Spanje. Je zult dan geen rekening te houden met de regels in het buitenland of een traject in te gaan, maar kun je al voor de wet in Nederland trouwen.

Ook kiezen onze bruidsparen ervoor om na het huwelijk in Spanje nogmaals een krannel te zetten in Nederland.

En dat is precies wat Wedding International jullie kan aanbieden. Wij organiseren bruiloften op Ibiza en Mallorca voor Nederlandse en Belgische bruidsparen. Alles wordt vanuit Nederland gepland en op de dag zelf zal er altijd een Wedding Assistent aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.Wilt u meer weten?

Indien u meer wilt weten over wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, want wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor u kunnen betekenen.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht