Trouwen in het buitenland reisbureauVRAAG EEN OFFERTE AAN

Je wilt trouwen in het buitenland en zoekt een reisbureau? Laat ons dan dat reisbureau zijn. Of beter: laat ons je gids zijn voor, tijdens en na de mooiste dag van je leven.

Want wij bieden je op Ibiza of Mallorca daadwerkelijk de mooiste dag van je leven. Onder de stralende zon, op een adembenemend mooie locatie. Trouwen in het buitenland met ons als reisbureau, er zijn slechtere zaken te bedenken. Toch?

Al jarenlang ontzorgen wij je op het gebied van huwelijken op Ibiza en Mallorca. Daarbij hanteren we een werkwijze die z’n gelijke niet kent. Wij werken niet samen met lokale partners op Ibiza of Mallorca, maar met een team van professionals in Nederland.

Je krijgt dus ook gewoon een Nederlandse wedding assistant, zoals ook de videograaf, fotograaf, trouwambtenaar en de DJ gewoon uit Nederland komen. Uit ervaring weten we dat dit vertrouwen geeft. Trouwen is al spannend genoeg, maar gelukkig bereid jij je huwelijksdag gewoon in Nederland en in het Nederlands voor.

Trouwen in het buitenland reisbureau

Melding voorgenomen huwelijk


informatie over Trouwen in het buitenland reisbureau

Wij wijzen je de weg en ontzorgen je van A tot Z

Trouwen in het buitenland met reisbureau. Met ons dus. Want wij wijzen je de weg en ontzorgen je van A tot Z. Wij bieden je een altijd zonnige trouwdag met alleen die mensen om je heen die je er ook echt graag bij wilt hebben.

Dat scheelt je ook aanzienlijk in de kosten. In eigen land voel je morele druk om iedereen die je kent maar uit te nodigen, hier ligt dat anders.

En omdat ook de prijzen in Spanje lager liggen dan die in eigen land, kan een bruiloft in het buitenland zelfs goedkoper uitvallen. Trouwen in het buitenland is beslist niet alleen weggelegd voor de upperclass, in tegendeel zelfs.

Je hoeft je in de aanloop naar de mooiste dag van je leven nergens zorgen over te maken, dat doen wij wel voor je. Ga jij maar met de wedding assistant aan de slag met je kleding en overleg met de DJ.

Dan regelen wij de rest. Zoals de zon, zoals prachtige plekken voor de mooiste foto’s en desgewenst plan je er meteen je huwelijksreis achteraan. Ook dat regelen we graag voor je, zodat er ook echt sprake is van de mooiste dag van je leven.Neem vandaag nog contact met ons op

Onze ervaring maakt dat we precies weten wat nodig is voor een romantische en intieme bruiloft, en dat is dan ook wat we je bieden. Onze locaties zijn indrukwekkend mooi, de begeleiding is Nederlands en we bieden voor elk budget een prachtige oplossing.

De temperaturen zijn hier altijd heerlijk en door onze jarenlange ervaring is er geen onderdeeltje van je huwelijk waar we niet om denken. Wil jij trouwen in het buitenland?

Dan zou ik – als ik jou was- vandaag nog bellen met een van onze medewerkers. Dan sta jij straks ook te genieten tot in het diepst van je ziel op Mallorca of Ibiza namelijk.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht