Trouwen in het buitenland rechtsgeldig in NederlandVRAAG EEN OFFERTE AAN

Trouwen in het buitenland rechtsgeldig in Nederland? Ja, is het antwoord als je van Spaanse komaf of woonachtig bent in het land waar je trouwt, in dit geval dus Spanje. Als je een Nederlander bent kun je voor 2 manieren kiezen.

De eerste manier is om voor de wet al in Nederland te gaan trouwen. Je kunt in zogenoemde ondertrouw gaan en dan ben je eigenlijk voor de wet al getrouwd. Alles wat dan nog rest is een ceremoniële bruiloft op bijvoorbeeld Ibiza en Mallorca.

De ceremoniële bruiloft gaat gewoon volgens het boekje met een Nederlandse trouwambtenaar en trouwakte.
Ook een leuk idee en mogelijkheid is een goede vriend of familielid dit te laten doen.

Een andere optie is eerst trouwen op Ibiza of Mallorca en daarna aansluitend in Nederland het papierwerk regelen. (Dit stelt niet veel voor en samen met jullie getuigen sta je in ongeveer 15 minuten weer buiten)

Trouwen in het buitenland reisbureau

Waar zou je rekening mee moeten houden?

Eigenlijk niets 😉 Het team van Wedding International regelen vrijwel alles en laat graag al jullie wensen uitkomen. Wil je graag weten wat voor jullie de kosten zijn voor trouwen in het buitenland op bijvoorbeeld het strand van Mallorca of Ibiza? Neem dan contact met ons op! Jullie persoonlijke Wedding Assistant vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn en helpt graag verder.

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht